MOTIVE pentru care este bine să te căsătoreşti iarna

Iată de ce este recomandat să alegi iarna ca anotimp al căsătoriei.

10 dec. 2017, 17:36
MOTIVE pentru care este bine să te căsătoreşti iarna

Mai puțină caniculă. Este plăcut să vă căsătoriți într-o zi cu soare strălucitor, cer senin, dar nu cu o rochie de mireasă, machiaj și pantofi incomozi. Imaginați-vă că temperaturile pot trece dincolo de 30 de grade, iar sala în care se desfășoară ceremonia să nu aibă aer condiționat. Pe deasupra, să aveți și foarte mulți invitați, potrivit secretele.com.

Se poate controla orice situație creată de vreme. Vara vremea este foarte capricioasă. Acum plouă, acum bate vântul sau începe o furtună puternică. Și dacă totul se petrece în aer liber…

Iarna este cald în interior, controlați mai bine situația.

Rezervările localurilor și munca organizatorilor vor fi joacă de copil. Iarna este un sezon gol de rezervări, iar organizatorii vor fi mai atenți la așteptările voastre. Sălile/restaurantele sunt mai disponibile, facilitând o mai bună organizare, fără mult stres.

Prețurile sunt mai atractive. Prețurile sălilor de nuntă, precum și ale celor care își oferă serviciile pot scădea uneori cu 50% în timpul lunilor de iarnă.

Prietenii și cei dragi vouă vor fi mai disponibili. Nunta pe timp de iarnă vă ajută să adunați în jurul vostru pe toți cei dragi. Știm că vara toți pleacă în concediu, fug de căldură. Există și riscul ca cineva să refuze să vină pe vreme rece la nuntă, dar vă asumați riscul.

Crearea unui decor magic, romantic. Zăpada, albul imaculat al peisajelor vor face să vă bucurați de un decor magic. Mireasa va fi ca o adevărată zână, iar fotografii, cameramanii vor fi mult mai liberi decît în iulie, de exemplu.

Citeşte şi Dacă te numeşti aşa, ai toate şansele să te căsătoreşti în 2018