Motive pentru care să fii mamă e cel mai înălţător lucru din lume

Venirea pe lume a unui copil îţi schimbă viaţa radical, cel puţin, asta îţi spune toată lumea. E greu şi solicitant, dar bucuriile pe care ţi le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregăteşte însă pentru extraordinara experienţă spirituală pe care o ai din momentul în care îţi ţii pentru prima oară puiul în braţe.

28 iul. 2014, 20:30
Motive pentru care să fii mamă e cel mai înălţător lucru din lume

Ca proaspata mamica, cu siguranta vei trece printr-o mie de emotii si de transformari. Insa, pentru cei preocupati de dezvoltarea lor spirituala, tranzitia catre statutul de parinte devine poate cu atat mai profunda, mai complexa, mai intensa si mai frumoasa. Tot ce se spune e complet adevarat, dar in moduri pe care nu ti le-ai imaginat vreodata.

Citeşte şi Secrete de mămică: Cum să îţi rezolvi treburile pe parcursul zilei

1. Oferi si primesti iubire neconditionata

Dragostea pe care o simti pentru copilul tau nu se aseamana cu nicio alta forma de iubire de care esti capabila. Dintr-o data, te trezesti ca ai fi in stare sa-ti dai viata in orice moment pentru el, chiar si cel mai mic scancet de plans e pe cale sa iti franga inima si esti pregatita sa faci orice sacrificiu ca sa-i oferi puiului tau tot ce e mai bun. Cand ai devenit mamica, ai facut cel mai important pas in calatoria ta spirituala.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro

Citeşte şi Sfaturi „de aur” pentru mamele singure