Motive pentru care trebuie să bei ulei de măsline pe stomacul gol

Uleiul de masline contine o multime de macronutrienti, acizi grasi si vitamine. Este un produs foarte valoros pentru sanatatea noastra.

22 nov. 2017, 09:21
Motive pentru care trebuie să bei ulei de măsline pe stomacul gol

Motive pentru care trebuie să bei ulei de măsline pe stomacul gol:

1. Pentru a vindeca colonul. Uleiul de masline protejeaza celulele de deteriorarea care duce la cancer. De asemenea, imbunatateste permeabilitatea colonului si asigura eliberarea de constipatie, scrie lyla.ro.

2. Pentru ten, par, unghii si oase mai bune. Uleiul de masline este de asemenea benefic pentru piele, unghii si par. Se inmoaie, repara, hraneste, hidrateaza si promoveaza cresterea unghiilor si parului. Il putem folosi ca o masca de par sau de piele, dar uleiul de masline va fi mai util daca este luat pe plan intern.

3. Curata ficatul. Ficatul are o functie foarte importanta pentru corpul nostru: curata toate sistemele noastre interne. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, amestecati 2 linguri de ulei de masline si sucul a 1/3 lamaie intr-un pahar si apoi consumati.

4. Pentru a slabi. Uleiul de masline contine o cantitate uriasa de acizi grasi, care sunt un tip mai sanatos de grasime care va poate oferi un sentiment de plenitudine. Este cel mai bun inlocuitor pentru unt.

Citeşte şi A mâncat două linguri de ulei de cocos pe zi. E uimitor ce i s-a întâmplat rapid