Motivul BOMBĂ pentru care MR. PINK a renunţat la MONICA GABOR

Monica Gabor inca se iubeste la nebunie cu milionarul chinez cunoscut ca Mr. Pink! Deşi toată lumea vorbea despre o ruptură, cei doi s-au despărţit, pentru o perioadă, dintr-un motiv incredibil.

17 ian. 2015, 10:14
Motivul BOMBĂ pentru care MR. PINK a renunţat la MONICA GABOR

Monica Gabor a revenit in tara, inainte de Sarbatori, pentru trei saptamani. Gurile rele s-au grabit atunci sa spuna ca Monica s-ar fi despartit de iubitul ei si din aceasta cauza a petrecut atat de mult timp in tare. In realitate, motivele sunt cu totul altele.

„A fost Anul Nou chinezesc, care tine aproximativ trei saptamani. Aceasta sarbatoare are reguli si obiceiuri foarte stricte, pe care nu este permis sa le incalci. Mr. Pink le-a respectat si el cu strictete. In aceasta perioada, iubitul Monicai a mers in China. In aceste trei saptamani, fiecare om trebuie sa se purifice fizic si psihic, ba chiar si alimentar. Se fac mult mai multe ore de rugaciune decat in mod normal. Este interzis in primele doua saptamani sa primesti musafiri in casa, mai ales daca sunt de alta religie. Pentru ca nu a putut sa mearga in China cu iubitul ei, Monica a decis sa vina in tara, pentru a mai petrece putin timp printre cei dragi. Nu a vrut sa ramana singura in Los Angeles”, a declarat un apropiat al Monicai Gabor pentru Cancan.