MOTIVUL HALUCINANT pentru care un PROGRAMATOR şi-a dat DEMISIA. TU cu siguranţă nu ai fi făcut asta

Un programator nemulțumit şi-a dat demisia după ce s-a plâns la şefi că este plătit prea mult.

RomaniaTV.net
05 nov. 2013, 20:30
MOTIVUL HALUCINANT pentru care un PROGRAMATOR şi-a dat DEMISIA. TU cu siguranţă nu ai fi făcut asta

În timp ce plângerile comune ale angajaţilor nemultumiţi provin, de obicei, de la salariile prea mici, programatorul IT Sandeep Jia şi-a dat demisia de la jobul său, pentru care primea 450 de lire sterline pe lună, pentru motivul opus.

„Am devenit deprimat, și în cele din urmă am decis să rezolv problema. Am demisionat şi sunt în căutarea unui alt loc de muncă” a explicat el, potrivit Metro.co.uk.

VEZI ŞI INCREDIBIL. Metode trăsnite alese de unii pentru a-si anunţa demisia FOTO&VIDEO

Sandeep Jia, în vârstă de 32 de ani, a cerut în mod repetat ca salariul său să fie tăiat pentru că venitul său îl face să se simtă „vinovat”, ţinând cont de faptul că majoritatea oamenilor din Bangalore, India, trăiesc în sărăcie.

Dar atunci când cererea sa de a avea un salariu mai mic a fost în mod repetat ignorată de şefi, el a decis să-și dea demisia.

Psihologii cred că sentimentul de vinovăție este o problemă în creștere în India, o ţară în care există o astfel de diferență uriașă de nivel de trai.

Mai mult de 844 de milioane de oameni din India trăiesc sub pragul sărăciei, conform Organizației Mondiale a Sănătății, adică aproximativ 80 la sută din populația țării.