Motivul INCREDIBIL pentru care Victor Slav a divorţat de Bianca Drăguşanu

După multe tărăgănări şi momente în care se credea că cei doi se vor împăca, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au divorţat. 

11 mart. 2014, 09:13
Motivul INCREDIBIL pentru care Victor Slav a divorţat de Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fost văzuţi luni ieşind de la un notar, ţinându-se de mână ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La scurt timp, cuplul au fost implicaţi într-un accident. În trafic, maşina în care se aflau cei doi a fost lovită de o altă maşină. În urma tamponării, automobilul în care se afla prezentatorul de la Pro TV şi fosta sa parteneră de viaţă a fost avariat pe partea din spate dreapta. Incidentul l-a enervat pe Victor Slav, care s-a dat jos din maşină să discute cu şoferul care i-a tamponat.

Referitor la divorţ, Victor Slav a spus la Pro Tv: „Nu a fost cea mai gri zi. Au fost zile şi mai grele în viaţa mea. Nu sunt o victimă. Nu am divorţat din cauza declaraţiilor lui Adi Cristea. Ştiam cam 90 la sută din ceea ce a spus Cristea. El a spus oricum şi multe minciuni. Eu nu fac ceea ce trebuie, ci ceea ce simt în momentul de faţă. Da, astăzi s-au semnat actele de divorţ. Da, mai am sentimente pentru Bianca. Dragostea mea pentru ea nu a trecut. Iubirea nu poate trece de pe o zi pe alta. Apare faptul, fantul că nu înţelegi ce s-a întâmplat, de ce, dar sentimentele nu dispar. Am divorţat de Bianca pentru că nu mai am încredere în ea”.