Motivul pentru care a plecat Prigoană jr. de la PDL la PNL

Adeziune neaşteptată la Partidul Naţional Liberal. Honorius Prigoană a plecat din PDL, partid din care face parte şi tatăl său Silviu Prigoană. El spune că a făcut acest pas pentru că este un om de dreapta, cu o doctrină liberală. Discuţiile cu PNL au vizat însă şi o eventuală candidatură la parlamentare.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 20:58
Motivul pentru care a plecat Prigoană jr. de la PDL la PNL

Prigoană Jr. a spus la #romaniatv” că a discutat şi cu tatăl său înainte de a lua decizie de a se înscrie în PNL.

„I-am spus acum ceva timp că o să vină momentul în care o să ne despărţim, din acest punct de vedere. Nu cred că e foarte fericit de acest lucru, dar nu are ce să facă. Mi-a spus că eu ştiu ce e bine pentru mine şi ce trebuie să fac şi mi-a urat succes”, a spus Honorius Prigoană.

Honorius Prigoană critică faptul că PDL doar se revendică de la dreapta politică şi că acţiunile partidului nu merg în această direcţie.

„M-am hotărât să trec la PNL pentru că, din punctul  meu de vedere, acum e singurul partid cu adevărat de dreapta din România”, a mai spus Prigoană.

Liberalii sunt cei care, spune Honorius Prigoană, l-au curtat de câteva luni, iar în discuţii a fost abordată şi tema unei candidaturi la parlamentare.

„Au fost multe discuţii cu cei din PNL, dar încă nu am luat încă o hotărâre. Dacă partidul are nevoie de mine să candidez, candidez. Asta nu e o hotărâre pe care să o iau singur”, a mai spus Prigoană jr.