Motivul pentru care nu trebuie să vorbeşti la TELEFON în maşină: Pompierii au găsit-o cu o bară în fund FOTO

O femeie din America a fost victima unui accident teribil după ce a folosit telefonul mobil în timp ce se afla la volan. Astfel, ea a ajuns de urgenţă la spital, cu o bară în fund, după ce s-a izbit cu maşina într-un gard.

03 sept. 2014, 06:09

Christina Jahnz, o mamă din Elizabeth, Colorado, tocmai ce îşi lăsase fiica la şcoală şi se îndrepta spre muncă, în timp ce a încercat să trimită un mesaj vocal cu ajutorul telefonului mobil. Cu toate acestea, după ce şi-a luat ochii de la drum, pentru a se uita în mobil, ea a pierdut controloul volanului şi a ajuns cu maşina într-un gard, potrivit Mirror.

CITEŞTE ŞI Un şofer BEAT s-a răsturnat cu maşina. N-a avut nici măcar o zgârietură VIDEO

În urma impactului, femeia a suferit mai multe răni grave, printre care şi o bară de metal în fund. Pompierii au fost nevoiţi să taie bucata de metal, ca apoi Jahnz să fie transportată la spital pentru o intervenţie chirurgicală.

Citeşte şi INCREDIBIL. Cum a reuşit un şofer român să evite un accident în ultima clipă VIDEO

Este devastant să ştiu că puteam să previn acest accident de la început. Sper ca povestea mea să salveze vieţile mai multor oameni. Să nu mai folosiţi telefonul în timp ce şofaţi„, a declarat ea.