MOTIVUL pentru care Oana Zăvoranu nu-şi vizitează mama: Îi doresc sănătate, dar înţelegere pentru ea nu mai am

S-au încins din nou spiritele între Oana Zăvoranu şi mama sa. Pe de-o parte Oana îşi acuză mama că o ţine departe de banii familiei şi că nu o ajută financiar, acum, când ar fi trebuit să se opereze, iar de cealaltă parte, Marioara spune că fiica sa a uitat-o şi nu a vizitat-o la spital.

22 feb. 2015, 20:37
MOTIVUL pentru care Oana Zăvoranu nu-şi vizitează mama: Îi doresc sănătate, dar înţelegere pentru ea nu mai am

E pur si simplu o gelozie din partea Oanei. Ea mi-a spus ca eu ii iubesc pe ei (n.r. rudele sale) mai mult decat pe ea. Oana a fost si o sa fie sufletul si viata mea. Daca vrea sa creada in mine, bine. Eu sunt de o luna la Terapie Intensiva si Oana nu a venit la mine decat o singura data„, a spus Marioara Zavoranu intr-o emisiune de la Antena.

Citeşte şi Marioara Zăvoranu este în stare gravă: „A fost intubată. Nu putea vorbi”

Oana a incercat sa explice in cadrul emisiunii ca interventia telefonica a mamei sale e un simplu spectacol de teatru si ca starea acesteia de sanatate nu este atat de grava pe cat pare. Explicatia Oanei a fost taxata de cei prezenti in platou, dar si de telespectatori.

Contactata de wowbiz.ro, Oana a explicat de ce a mers in vizita la mama sa o singura data intr-o luna, de cand aceasta este spitalizata.

E tare ciudat ca mama se revolta ca nu merg la spital. Cand am fost la ea era inconjurata de Gigicu si Danuta (n.r. fratele Marioarei si sotia acestuia). Ei stau proptiti langa usa si nu se dezlipesc. Nu poti sa vorbesti cu mama, nu poti sa faci nimic. Astia se uita in toate partile, dupa chei, telefoane si te miri ce. Nu am gasit o secunda in care sa apuc sa stau doar eu cu mama mea. E ciudat, nu? E ciudat interesul lor. Asa ca ce sa zic: ii doresc mamei sanatate, dar intelegere pentru ea nu mai am. Ea decide, ea alege„, ne-a spus Oana Zavoranu.

Citeşte şi Oana Zăvoranu îşi DESFIINŢEAZĂ mama care se află pe patul de spital. Mesajul DUR pe care l-a transmis