Motivul real al divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk

Motivul real al divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk ar fi faptul că soţul vedetei îşi dorea să aibă un copil cu aceasta, iar vedeta nu vrea acest lucru. Cel puţin asta susţin jurnaliştii de la Libertatea. Presa tabloidă a publicat acum şi mai multe imagini în care Andreea Marin apare plângând.

28 oct. 2016, 08:30
Motivul real al divorţului dintre Andreea Marin şi Tuncay Ozturk

Pozau un cuplu perfect, însă după trei ani de căsnicie au decis să divorţeze! Se pare că principalul motiv al separării Andreei Marin de medicul turc Tuncay Ozturk nu ar fi presupusa relaţie pe care bărbatul ar fi avut-o cu o blondă misterioasă. În realitate problemele au apărut din cauză că Tuncay îşi dorea să aibă un copil cu Andreea Marin, iar aceasta nu voia acest lucru. Vezi si: Blonda lui Tuncay Ozturk, bătută, desfigurată şi lăsată într-o baltă de sânge la ieşirea din club FOTO

Motivul este legat de problemele pe care Andreea Marin le-a avut când a încercat să rămână însărcinată, în trecut.

Cei de la Libertatea scriu că Tuncay chiar i-a spus vedetei să apeleze la fertilizare in vitro, însă după ce a avut două sarcini extrauterine vedeta nu şi-a mai dorit o sarcină. Astfel că a preferat să divorţeze ca soţul ei să poată face un copil cu altă femeie.

Căsnicia lor nu a mers întotdeauna perfect. Ba chiar fosta Zână a surprizelor a fost suprinsă de paparazzi wowbiz plângâd în faţa soţului ei la un restaurant. Apoi l-a ignorat pe acesta toată seara.

Citeşte şi: Andreea Marin divorţează şi se întoarce la Ştefan Bănică jr? „El este tatăl Violetei, între voi este o legătură puternică”