Motociclete BMW dezmembrate, căutate în Italia, descoperite la frontieră, în microbuzul unui ucrainean

Două motociclete dezmembrate, marca BMW, căutate de autorităţile din Italia, au fost descoperite miercuri, în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret, în compartimentul de marfă al unui microbuz condus de un cetăţean ucrainean, printre bagajele acestuia, a anunţat purtătorul de cuvânt al Serviciului teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, Ilie Poroch Seriţan.

RomaniaTV.net
14 feb. 2018, 11:19
Motociclete BMW dezmembrate, căutate în Italia, descoperite la frontieră, în microbuzul unui ucrainean

Ucraineanul, în vârstă de 25 de ani, s-a prezentat miercuri în PTF Siret, pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, conducând un microbuz marca Mercedes. Din primele verificări s-a constatat faptul că acesta transportă, în compartimentul de marfă al maşinii, alături de bagajele personale, mai multe piese aparţinând unor motociclete.

Poliţiştii de frontieră au verificat cu atenţie componentele şi au constatat că unele dintre acestea proveneau de la două motociclete marca BMW, ce erau căutate de autorităţile din Italia.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar piesele celor două motociclete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.