Mr. Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor: Am descoperit un autoturism cu sticle incendiare

Maiorul Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor în Piaţa Victoriei, pe 10 august, a declarat joi, la TVR, că jandarmii au descoperit în zona bulevardului Ion Mihalache un autoturism cu sticle incendiare. El a argumentat că intervenţia jandarmilor a avut loc la momentul oportun, evitându-se astfel incidente mult mai grave.

RomaniaTV.net
16 aug. 2018, 10:37
Mr. Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor: Am descoperit un autoturism cu sticle incendiare

„Pe timpul restabilirii ordinii publice, pe zona Bd Ion Mihalache, în timp ce colegii noştri acţionau, am descoperit un autoturism cu sticle incendiare, de unde oamenii se aprovizionau„, a afirmat Laurenţiu Cazan.

El a apreciat că s-a intervenit exact la momentul potrivit, pentru că au avut loc violenţe împotriva forţelor de ordine.

„Dacă ordinea nu ar fi fost restabilită, probabil am fi avut violenţe şi mai mari. Am fi avut jandarmi incendiaţi”, a subliniat Cazan.

„Nu am ce să-mi reproşez tactic şi organizatoric. Am acţionat la momentul oportun. Am avut reacţie firească, graduală, urmare a violenţelor împotriva echipelor de poliţie şi a noastră”, a argumentat el.

Citeşte şi: Mr. Laurenţiu Cazan, coordonatorul jandarmilor: Nimeni nu a acţionat acolo fără ordinul meu. Nu am ce să-mi reproşez