Multiplă campioană la atletism, muşcată de un MAIDANEZ, în timpul antrenamentului

Sportiva sibiană Daniela Cârlan, care a participat inclusiv la Jocurile Olimpice de la Atena din 2004, a fost mușcată duminică de un câine comunitar în timp ce alerga într-un parc din Sibiu.

24 feb. 2014, 12:43

În urma incidentului sportiva s-a ales cu rană destul de gravă la picior, care nu numai că nu îi mai permite să alerge dar nici măcar să meargă.

Nefericitul eveniment a avut în timp ce atleta se antrena pentru o competiție internațională la care urma să participe chiar la finalul acestei săptămâni.

Alergam pe pista pentru biciclete și când am ajuns în zona stadionului de rugby m-am trezit brusc cu doi câini în fața mea. Țin minte că unul dintre ei era o corcitură de lup dar n-am apucat să văd prea bine. Am încercat să mă feresc dar n-am avut ce face. Am avut oarecum noroc, pentru că a fost cam rece afară și purtam niște haine mai groase. M-am ferit puțin de unul dintre câini dar celălat m-a mușcat de picior destul de adânc. M-au ajutat doi băieți care m-au văzut„, a povestit Daniela Cârlan pentru turnulsfatului.ro.

În urma mușcăturii atleta a avut nevoie de îngrijiri medicale iar acum nici nu mai poate merge, darăminte să alerge. Daniela Cârlan trebuia să concureze la o competiție internațională chiar week-end-ul acesta.

Urmează numeroase competiții internaționale la care urma să particip, inclusiv Balcaniada. Probabil că vor reveni în circuitul competițional însă ce așteptări să mai am dacă nu mă mai pot antrena?„, a mai spus Daniela Cârlan.

VEZI ŞI Femeie din Argeş, muşcată de lup în propria gospodărie

Sportiva din Sibiu ține să tragă un semnal de alarmă autorităților întrucât zona Parcului Subarini este frecventată de foarte mulți sibieni, inclusiv copii.

Unul dintre câini pot spune că l-am văzut destul de des prin zonă. Gândiți-vă câți copii ies la joacă prin parc sau câți sibieni se plimbă pe acolo. Cred că se pot întâmpla lucruri și mai grave„, spune Daniela Cârlan