Muncitorul prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un şanţ, scos de pompieri după două ore şi dus la spital UPDATE

Pompierii au intervenit joi pentru salvarea unui bărbat surprins sub un mal de pământ, în localitatea Negreşti, judeţul Neamţ, în timp ce săpa o canalizare pe marginea drumului. Groapa săpată are o adâncime de 3 metri.

22 iun. 2017, 13:13
Muncitorul prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un şanţ, scos de pompieri după două ore şi dus la spital UPDATE

UPDATE: Muncitorul prins sub un mal de pământ în timp ce săpa un şanţ în localitatea nemţeană Negreşti a fost recuperat în condiţii de siguranţă de către pompieri după două ore de intervenţie. Bărbatul a ajuns cu un echipaj medical de terapie intensivă mobilă la spital, fiind posibil să aibă o fractură la picior, însă fiind în afara oricărui pericol.

Adrian Rotaru, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, a declarat că intervenţia de salvare a bărbatului este dificilă, pentru că victima a fost surprinsă în genunchi.

„Se lucrează pentru îndepărtarea pământului. S-a surpat un mal de pământ în timp ce bărbatul lucra la un şanţ pe marginea drumului principal din comuna Negreşeti. Colegii mei lucrează pentru îndepărtarea pământului. Bărbatul este prins de la brâu în jos. Este conştient, în stare bună, se poate colabora cu el. Se lucrează greu pentru că este surprins cu picioarele sub el, era în genunchi”, a spus Rotaru.