MUTARE-ŞOC la NAŢIONALĂ pregătită de FRF. Gică Hagi, noul selecţioner al României

Gică Hagi este dorit de conducerea FRF pe banca tehnică a echipei naţionale, în locul lui Cosmin Contra, care ar urma să plece în această toamnă, după ultimele meciuri din Nations League.

07 nov. 2018, 06:08
MUTARE-ŞOC la NAŢIONALĂ pregătită de FRF. Gică Hagi, noul selecţioner al României

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, s-a gândit deja la înlocuitor pentru Cosmin Contra: are de gând să-l oferteze pe Gică Hagi. „Regele” ar continua și la Viitorul, ca proprietar al clubului, și ar trebui doar să-i delege cuiva postul de antrenor, scrie GSP.

Gică Hagi, GESTUL NEAŞTEPTAT cu care A ŞOCAT întreaga comună natală. Ce se întâmplă cu casa „Regelui” din Săcele FOTO

Gică Hagi a fost adversar al lui Răzvan Burleanu după venirea acestuia la „Casa Fotbalului”, a criticat des comportamentul șefilor FRF și mai toate deciziile lor. Și-a schimbat opinia, mai ales după ce Răzvan Burleanu l-a învins pe Ionuţ Lupescu în alegerile din 2018.

Gică Hagi a comentat recent posibilitatea de a deveni selecționer în viitor: „Poate doar dacă n-aș mai fi deloc la Viitorul! Așa, ați accepta voi să dețin un club și să fac și selecția pentru națională? Ce mi-ați face când ați vedea convocările! Câte legături ați face voi!”.

Gică Hagi, despre marele regret al carierei. „M-au vrut, dar atunci am ales banii!”

Gică Hagi a mai condus o dată naționala, în campania de calificare la CM din 2002, una pe care „tricolorii” au ratat-o. „Regele” l-a înlocuit pe Boloni în timpul preliminariilor, a securizat calificarea la baraj, apoi a pierdut surprinzător dubla manșă cu Slovenia.