Mutu şi Sandra Bachici, deranjaţi la hotel de o alarmă de incendiu. Ce au făcut când li s-a cerut să evacueze

Adi Mutu şi iubita sa au fost treziţi în miezul nopţii de o alarmă de incendiu care s-a pornit la hotelul la care s-au cazat în Timişoara. Dacă toţi oaspeţii au fost evacuaţi de angajaţi până la intervenţia pompierilor, Mutu şi Sandra Bachici au refuzat să iasă din cameră, probabil tocmai pentru a nu fi fotografiaţi de paparazzii de ocazie.

RomaniaTV.net
19 apr. 2015, 16:19
Mutu şi Sandra Bachici, deranjaţi la hotel de o alarmă de incendiu. Ce au făcut când li s-a cerut să evacueze

În noaptea de sâmbătă spre duminică, o alarmă de incendiu s-a declanşat la un hotel din Timişoara în care erau cazaţi şi fostul fotbalist Adrian Mutu, împreună cu iubita sa, modelul Sandra Bachici.

Angajatii hotelului au cerut rapid ajutor la 112 si s-au apucat sa ii evacueze din camere pe turistii cazati in hotel, scrie presa locala. Toti oaspetii treziti din somn au iesit în mare grabă în hol, mai puţin Mutu şi Sandra Bachici, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Pompierii au ajuns rapid la hotel, cu cinci autospeciale cu apa si spuma pentru stingerea incendiului, dar si insotiti de echipaje SMURD. Cum de nicaieri nu iesea fum, fiecare incapere a hotelului a fost atent verificata, pentru ca nu cumva focul sa arda mocnit pe undeva, însă în cele din urmă totul s-a dovedit a fi o alarmă falsă.