N-ai să ghiceşti NICIODATĂ ce e în neregulă la această poză. Din cauza ei o americancă a fost arestată

Danielle Saxton, o americancă din statul Illinois, a postat pe Facebook o fotografie în care apare îmbrăcată într-o rochie leopard. La prima vedere poza pare ca oricare alta, dar cineva s-a sesizat când a vâzut-o, iar femeia a fost arestată.

25 iul. 2014, 19:52
N-ai să ghiceşti NICIODATĂ ce e în neregulă la această poză. Din cauza ei o americancă a fost arestată

Proprietarul unui magazin din oraşul West Frankfurt, din statul american Illinois, a constatat cu amărăciune că prăvălia sa a fost spartă, fiind furate mai multe haine. Poliţia a primit un ajutor neaşteptat în rezolvarea acestui caz, chiar din partea făptaşei, care a fost atât de naivă, încât a postat pe Facebook fotografii cu una dintre rochiile pe care le-a furat, la mai puţin de două ore după ce a comis infracţiunea.

Citeşte şi Ucraineanca care A INDIGNAT întreaga lume. S-a pozat cu obiecte FURATE de la locul tragediei aviatice FOTO

Patronul magazinului ceruse sprijinul cetăţenilor pe reţelele de socializare, el rugându-i să îl anunţe dacă văd pe stradă sau în orice alte împrejurări o rochie leopard, care a fost furată din magazinul său. A primit repede un link către pagina de Facebook a lui Danielle Saxton, care se declara foarte mândră de rochia ei cea nouă, în care se pozase, alături de o prietenă.

Nu a mai durat mut până când tânăra de 27 de ani a fost arestată şeful poliţiei locale declarând că Danielle era cu rochia în mână când oamenii legii au ajuns acasă la ea.