N’Doye, replică FABULOASĂ pentru STELIŞTI. „Eram mort, eram praf…”

Ousmane N’Doye le-a raspuns stelistilor care l-au ironizat dupa ce au reusit sa castige titlul in detrimentul lui ASA. Senegalezul are o replica uluitoare si spune ca s-a tavalit pe jos de ras cand a vazut cum il imita Varela.

01 iun. 2015, 18:17
N’Doye, replică FABULOASĂ pentru STELIŞTI. „Eram mort, eram praf…”

Stelistii au sarbatorit titlul la Iasi pe melodia “Avioane de hartie”, piesa interpretata de Andra si facuta cunoscuta, in Liga I, de N’ Doye. Senegalezul a si fost tinta ironiilor, Rusescu si Valera fiind cei care au facut bascalie de mijlocasul celor de la ASA. Fundasul central si-a pus o sapca pe cap si l-a imitat pe Ousmane.

Aflat in vacanta in America, N’ Doye le raspunde stelistilor, iar replica mijlocasului este dementiala.

„M-a sunat un prieten si m-a intrebat daca am vazut la tv. Eu nu prea ma uit, insa am dat repede. Frateee, iti jur, eram praf acasa! A fost fain, fain rau, ma bucur, eram mort. Am ras de am zis ca mor, jur, m-am tavalit pe jos! Si mie imi place sa fac caterinca, Varela e prietenul meu. Ce ironie? E caterinca! Si cand l-am vazut pe Raul… deja toata lumea stie melodia asta. Andra ar trebui sa-mi dea drepturi de autor, insa nu cerem nimic, Andra si Maruta sunt prietenii mei. Deja pe toate stadioanele este melodia asta, unde merg eu sa joc, pun toti la difizoare. Si la Astra au bagat! Un prieten mi-a spus ca sotia lui nu se uita la fotbal, insa mereu asteapta finalul jocurilor pentru a asculta declaratiile mele”, a spus Ousmane pentru Cancan.