N-o să-ţi vină să crezi cum îl cheamă. Facebook i-a închis contul, din cauza numelui

Facebook a suspendat contul pe care un cetăţean din Honolulu şi l-a făcut pe această reţea de socializare din cauza numelui acestuia.

18 sept. 2014, 16:18

Numele unui cetăţean din Hawaii care şi-a făcut cont pe Facebook le-a dat de gândit administratorilor reţelei de socializare, care au decis suspendarea contului, pe motiv că numele ar fi fals.

Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva îl chemă pe respectivul bărbat, iar în momentul în care a primit avertismentul din partea Facebook omul a replicat: „Acesta este numele meu şi sunt mândru că sunt hawaian!”.

Enervat de decizia Facebook, el a postat, sub numele Chase N. Silva: „Aşadar, asta s-a întâmplat. Ăsta este numele meu prescurtat. După cum vedeţi din CERTIFICATUL DE NAŞTERE, un document GUVERNAMENTAL, ăsta e numele meu real (Chase Nahooikaikakeolamauloaokalani Silva). Cu cine naiba trebuie să vorbesc în cazul ăsta? Sunt teribil de enervat!„.

El a adăugat că că numele i-a fost ales de bunica sa, care vorbea fluent limba băştinaşilor şi că el înseamnă „cel puternic care îşi trage forţa din ceruri„.