Nadia Comăneci, RELAŢIE-BOMBĂ cu Gigi Neţoiu înainte de 1989

Nadia Comăneci ar fi avut o relaţie de dragoste cu Gigi Neţoiu înainte de 1989, conform unor declaraţii din dosarul pe care fosta gimnastă îl are la CNSAS.

05 dec. 2014, 08:07
Nadia Comăneci, RELAŢIE-BOMBĂ cu Gigi Neţoiu înainte de 1989

Nadia Comaneci s-a aflat tot timpul in atentia Securitatii. Dupa fuga in America, securistii i-au luat la intrebari pe toti apropiatii gimnastei, au intrat in casa ei si au ridicat absolut tot, iar printre cei care au trebuit sa dea cu subsemnatul s-a aflat si Gigi Netoiu.

Securistii credeau ca Netoiu a avut o relatie cu sportiva si, astfel, l-au luat la intrebari pe fostul actionar de la Dinamo, scrie Cancan. Totusi, nu exista un element clar care sa arate ca Nadia si fostul actionar de la Dinamo au fost impreuna in anii comunismului.

Nadia Comaneci si Gigi Netoiu au ramas in bune relatii si dupa Revolutie. Gigi netoiu si iubita sa de atunci, Luchi Georgescu, au fost nasii lui Dylan, baitul pe care Nadia il are cu Bart Conner.

Recent, din dosarul Nadiei au fost facute dezvaluiri despre relatia acesteia cu Stefan Banica, cei doi avand o relatie, in timpul careia sportiva ar fi ramas gravida.

„Ai grija! O sa-ti trimit eu mai multe carti, sa stii ce ai de facut. Nadia! Sa stai cuminte! Pastreaza copilul si mascheaza burta cat mai bine!”, era mesjul lui Banica pentru Nadia.

In 1994, Nadia Comaneci s-a logodit cu gimnastul american Bart Conner, iar peste doi ani s-au casatorit. Cei doi au impreuna un copil, Dylan.