NADIR a devenit tătic, iubita lui a născut o fetiţă de 3 kilograme

Nadir a devenit, marţi, tătic, după ce iubita lui a adus pe lume o fetiţă, anunţă cancan.ro.

23 aug. 2016, 11:54
NADIR a devenit tătic, iubita lui a născut o fetiţă de 3 kilograme

Nadir are motive de bucurie, deoarece astăzi Iubita lui a născut o fetiţă care cântăreşte trei kilograme. Nadir Tamuz, simpaticul cântăreț libanez care a ajuns celebru după participarea la show-ul „X-Factor” de la Antena 1 și care a reușit să cucerească România cu ritmurile orientale, are o viață ca-n telenovele.

Nadir s-a născut la Tripoli, în Libia, la 4 august 1988. Mama cântărețului a murit în urma unei boli incurabile. Pe atunci, Nadir avea doar 12 ani. Deși a trecut atât de mult timp de atunci, se pare că solistul nu a reușit să se împace cu această pierdere. Poate că acesta este și motivul pentru care, în amintirea mamei lui, Nadir și-a făcut un tatuaj cu chipul acesteia. Nu a fost la prima experiență de acest gen. Cântărețul mai are un desen pe corp care reprezintă un verset din Coran: „Să-ți tratezi părinții cu caritate”.

Lipsa mamei lui avea să-și spună cuvântul și în viața amoroasă. Exoticul cântăreț s-a îndrăgostit, pe când avea doar 14 ani, de o femeie mult mai mare decât el, care avea la acea vreme 30 de ani. Povestea lor de dragoste s-a consumat destul de rapid, în numai trei luni, căci Nadir a fost nevoit să-și părăsească țara și să vină în România. Se spune că melodia „Leyla” a fost lansată de dorul iubitei din țara natală. Dar sacrificiul făcut a meritat, căci piesa l-a ajutat pe Nadir Tamuz să ajungă celebru.

Nadir Tamuz s-a adaptat foarte ușor traiului din România. Încrezător în talentul său, libanezul și-a făcut curaj și s-a înscris, în 2012, la concursul „X-Factor” de la Antena 1. A avut un parcurs lung în faimosul show, reușind să ajungă până în finală. Deși nu a câștigat competiția, Nadir a reușit să cucerească publicul. L-a ajutat mult nu doar talentul – căci se spune că are o voce deosebită –, ci și aspectul fizic, unul exotic. La „X-Factor” Nadir a făcut parte din echipa lui Dan Bitman.

adir a luat lecții de canto cu faimoasa Crina Mardare la școala căreia s-au cizelat mai multe voci din muzica românească. Prima melodie lansată de Nadir s-a numit „Interzis”. Au urmat „Leyla” și „Mână în mână”: un duet cu J Yolo. Nadir a colaborat și cu CRBL la piesa „Culoarea ta”, pentru care s-a făcut și un videolcip. O altă colaborare de succes a fost cea soliștii Randi și Uddi, alături de care a interpretat hitul „Prietena ta”. O altă melodie îndrăgită de-a libanezului este „La vita e bella”, melodie al cărei refren este cântat în italiană, în timp ce strofele sunt interpretate în engleză. Iar duetul cu Loredana Groza, pentru piesa „Te iubesc”, a contribuit și el la propulsarea lui Nadir în topurile muzicale.