Nastassja Kinski şi Marin Moraru, premii speciale la gala de închidere a TIFF 2015

Nastassja Kinski a primit, sâmbătă seară, premiul special al TIFF 2015 pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, iar Marin Moraru a luat premiul de excelenţă TIFF 2015, în cadrul galei de închidere a festivalului, de la Teatrul Naţional din Cluj.

06 iun. 2015, 20:27
Nastassja Kinski şi Marin Moraru, premii speciale la gala de închidere a TIFF 2015

Nastassja Kinski a primit, la gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) 2015, premiul special pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, distincţia fiindu-i înmânată de către preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, actriţa salutând publicul cu „bună seara” în limba română.

„Vă mulţumesc foarte mult pentru că îmi oferiţi acest moment. Ţara voastră are o istorie impresionantă, aveţi atâţia artişti minunaţi şi, da, o aveţi pe Nadia Comăncei, care este extraordinară, eu o iubesc foarte mult şi sunt foarte onorată. Mulţumesc!”, a spus Nastassja Kinski.

La rândul său, actorul Marin Moraru a fost premiat la gala de închidere TIFF 2015, cu Premiul de Excelenţă al festivalului, care i-a fost înmânat de Cătălin Ştefănescu şi Andreea Esca, actorul fiind îndelung aplaudat de publicul din sală.