Naşterea BEBELUŞULUI REGAL. Kate Middleton a ajuns la spitalul Saint Mary din Londra în travaliu

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a ajuns la spitalul Saint Mary din vestul Londrei în această dimineață pentru nașterea celui de-al doilea bebeluș al cuplului regal, a anunțat Palatul Kensington într-un comunicat.

RomaniaTV.net
02 mai 2015, 06:55
Naşterea BEBELUŞULUI REGAL. Kate Middleton a ajuns la spitalul Saint Mary din Londra în travaliu

Ducesa a venit la spital la 06.00 a.m. ora locală (05.00 GMT), însoțită de prințul William, cu o mașină a Palatului Kensington. Kate Middleton se află în faza de început a travaliului, potrivit Agerpres.

Bebelușul regal va fi cel de-al patrulea moștenitor în linia succesiunii regale la tronul Marii Britanii.

Spitalul în care Kate Middleton urmează să nască este ţina unei anchete a poliţiei, după ce, într-o toaletă, a fost găsită cocaină. Ducesa de Cambridge urmează să nască în maternitatea St Mary’s din Paddington, unde a văzut lumina zilei şi micul prinţ George.

Citeşte şi Alertă la spitalul unde trebuie să nască Kate: Aripă a instituţiei, închisă din cauza unui virus periculos

Fericitul eveniment a fost însă umbrit de o descoperire a poliţiştilor care i-a îngrijorat pe englezi.
Într-o toaletă aflată foarte apropiată de salonul ducesei s-a găsit cocaină, fapt ce a determinat autorităţile să monitorizeze spitalul 24 de ore din 24.

Parcarea în zona maternităţii private este interzisă până la data de 5 mai, dar jurnaliştii şi cetăţenii au voie să stea aproape de intrarea spitalul unde, de alfel, sute de oameni aşteaptă naşterea fetiţei cuplului regal.

Citeşte şi Coşmarul femeii care seamănă până la confuzie cu Kate Middleton: Mă face să mă simt GROAZNIC