NATO va apăra Ucraina în faţa unei eventuale AGRESIUNI din partea Rusiei

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, aflat joi în vizită la Kiev, a făcut apel la Rusia să-şi retragă trupele de la frontiera ucraineană şi a subliniat că Alianţa Nord-Atlantică este gata să-şi suplimenteze asistenţa oferită Ucrainei în faţa 'agresiunii ruse'.

07 aug. 2014, 15:20
NATO va apăra Ucraina în faţa unei eventuale AGRESIUNI din partea Rusiei

Anders Fogh Rasmussen a declarat că NATO este gata să-şi întărească asistenţa pentru Ucraina în faţa 'agresiunii ruse'. Secretarul general al Alianţei a afirmat într-o conferinţă de presă că Rusia, în loc să ia măsuri pentru dezescaladarea conflictului, continuă să destabilizeze Ucraina şi să le acorde separatiştilor o susţinere 'tot mai amplă şi sofisticată', potrivit Agerpres.

Citeşte şi NATO avertizează: RUSIA pregăteşte INVAZIA în UCRAINA

Prăbuşirea cursei Malaysia Airlines de la 17 iulie în estul Ucrainei arată 'consecinţele acestui sprijin', a menţionat Rasmussen.

Anders Fogh Rasmussen a declarat că NATO este gata să-şi întărească asistenţa pentru Ucraina în faţa ‘agresiunii ruse’. Secretarul general al Alianţei a afirmat într-o conferinţă de presă că Rusia, în loc să ia măsuri pentru dezescaladarea conflictului, continuă să destabilizeze Ucraina şi să le acorde separatiştilor o susţinere ‘tot mai amplă şi sofisticată’, potrivit Agerpres.

Citeşte şi NATO avertizează: RUSIA pregăteşte INVAZIA în UCRAINA

Prăbuşirea cursei Malaysia Airlines de la 17 iulie în estul Ucrainei arată ‘consecinţele acestui sprijin’, a menţionat Rasmussen.