Naziştii ştiau de extratereştrii din Tibet. Chinezii ţin totul sub tăcere

O rasă superioară, moștenitoarea unor cunoștințe avansate despre univers, a vizitat cândva terra ș I a rămas captivă în munții tibetului. Naziștii aveau informații despre existența lor, dar au păstrat totul secret. Chinezii, însă, au descoperit dovezi incontestabile despre extratereștrii, dar refuză să continue cercetările.

16 iul. 2016, 12:42
Naziştii ştiau de extratereştrii din Tibet. Chinezii ţin totul sub tăcere

Naziștii erau convinși că Tibetul este leagănul lumii și că aici, a trăit cândva, cu mii de ani înaintea noastră, o populație extraterestră care a încercat să ne transmită cunoștințe vaste despre univers. De unde aveau ei această informație, nu se știe. Cert este că, în anul 1938, au organizat o expediție în Tibet pentru a găsi urmele rasei ariene. Cinci savanți germani, membri ai SS, în frunte cu Ernst Schäfer, botanist, cercetător și un adevărat aventurier, au petrecut câteva luni în Tibetul de Est, acolo unde credeau că puteau găsi urmele oamenilor superiori și dovezi despre Shambala. În urma expediției, au rămas zeci de mii de fotografii cu Tibetul interbelic, membrii expediției fiind interesați de viața oamenilor, de geografia locurilor și de istoria lor în cele mai mici amănunte, scrie efemeride.ro.

NAZIȘTII AU CĂUTAT OBIECTE CU PUTERI MAGICE

Schäfer visa, probabil, la o descoperire epocală, care să rescrie istoria lumii. Dacă a reușit sau nu, a păstrat secretul cu sfințenie până la moarte. În afară de fotografii, nu a mai rămas nimic din munca lui pe teren. Documentele importante au fost distruse când Hitler a pierdut războiul. Abia în anul 2009, a ieșit la iveală un obiect straniu, adus de Schäfer din Tibet. Este vorba de o statuie străveche a lui Budha, sculptată dintr-un meteorit și decorată cu o zvastică.

Cercetătorii din Stuttgart au stabilit că bucata de meteorit are peste 15.000 de ani vechime și că a fost, probabil, găsită la granița dintre Mongolia și Siberia. „Omul de fier”, așa cum a fost botezată statuia, a fost sculptat în secolul al XI-lea, iar semnul zvasticii (simbol străvechi al norocului) i-a determinat pe naziști să o aducă în Germania.

Se presupune, totuși, că naziștii au descoperit și alte secrete ale Tibetului și anume documente care descriu o mașinărie extraterestră care putea teleporta obiecte și oameni. Hitler, obsedat de putere, spera să pună mâna pe o formulă magică care să-l ajute să stăpânească lumea.

DROPA, EXTRATEREȘTRII RĂTĂCIȚI PE PĂMÂNT

La câțiva ani după expediția naziștilor, un secret teribil, păstrat cu sfințenie de tibetani, iese la iveală. În 1935, o expediție chineză descoperă triburile Dropa și Ham din munții Baian Kara Ulla. Revoltele tibetanilor și luptele sângeroase care se dau în munți pentru protecția mănăstirilor îi împiedică pe chinezi să adune mai multe informații. Cu toate acestea, viața triburilor, religia lor și trăsăturile fizice îi intrigă pe chinezi și cercetătorii se întorc aici în anii 1950.

Trecând peste voința localnicilor, chinezii au intrat în peșterile lor sacre, unde nu mai călcase picior de om de câteva sute de ani. Aici au găsit numeroase dovezi care atestă vizita unei rase extraterestre. În primul rând, i-au frapat caracteristicile scheletelor din peșteră: lungi de numai un metru, cu oase subțiri și fragile, dar cranii supradimensionate și orbite largi. Desenele rupestre întruchipează și ele ființe umanoide, cu capete mari și ochi stranii.

Pe pereți, mai sunt desenate și astrele universului nostru, cu Soarele în centru, și o escadrilă de aparate de zbor care se apropie de Terra. Cum vechimea lor poate depăși 12.000 de ani, este puțin probabil ca aceste desene să fie făcute de oamenii primitivi. Dar surpriza cea mai mare a constituit-o cele 700 de discuri din piatră dură, asemeni discurilor de vinilin, perfect finisate și acoperite cu cobalt. Se pare că sunt discuri electromagnetice, pe care sunt înregistrate informații prețioase, dar nu s-a reușit încă descifrarea lor.

Autoritățile chineze, care dețin controlul asupra regiunii, țin totul sub tăcere și nu lasă turiștii indiscreți să se apropie de peșterile Dropa. Cert este că membrii triburilor au o conformație fizică deosebită de a noastră, sunt foarte mici de înălțime, cu membre scurte și capete anormal de mari. Iar în legendele lor se povestește că strămoșii Dropa, cu pielea galbenă și corpul firav, au venit din Lună și s-au contopit cu pământenii pentru a supraviețui.