Neacşu: Negocierile privind posturile din BP al Camerei vor fi marţi. PSD rămâne cu acelaşi număr de locuri

Liderul deputaților PSD, Marian Neacșu, a declarat că social-democrații vor rămâne cu același număr de locuri în Biroul Permanent al Camerei Deputaților, urmând ca negocierile pe posturi cu celelalte grupuri parlamentare să aibă loc marți după-amiază.

RomaniaTV.net
31 aug. 2015, 12:02
Neacşu: Negocierile privind posturile din BP al Camerei vor fi marţi. PSD rămâne cu acelaşi număr de locuri

„În conformitate cu ultima modificare a Regulamentului, negocierile asupra componenței Biroului Permanent vor avea loc mâine (marți — n.r.) după-amiază. Așa cum este structurat în momentul acesta nu putem discuta despre pierderea sau despre câștigul vreuneia dintre funcții. Vom rămâne cu același număr de locuri în Biroul Permanent și urmează ca împreună cu colegii noștri de la celelalte grupuri parlamentare să negociem configurația pe posturi. Deci, ca număr nu vom pierde niciun loc”, a afirmat Marian Neacșu, luni, întrebat dacă PSD ar urma să piardă un loc de vicepreședinte în conducerea BP al Camerei Deputaților potrivit noului algoritm.

Neacșu a precizat, în context, că relația cu miniștrii social-democrați este „bună și corectă”.

„Colegii mei din grupul parlamentar, sau unii dintre ei, în funcție de diferite cazuri punctuale din județele și din colegiile pe care le reprezintă, mai au de reproșat câteva lucruri unora dintre miniștri. O oarecare inerție administrativă, faptul că sunt, în unele situații, mai greu de găsit, lucruri de factura aceasta”, a explicat liderul deputaților PSD.