Nebunie curată! Un puşti a experimentat "reţeta" de SARE CU GHEAŢĂ de pe YouTube şi s-a fript rău

Publicat: Duminică, 01 Iulie 2012 11:20 // Actualizat: Duminică, 01 Iulie 2012 11:39 // Sursa: RTV.net

Un băiat de 12 ani a experimentat o "reţetă" de rezistenţă la durere, preluată de pe YouTube, alegându-se cu arsuri grave. Reţeta "sare cu gheaţă" este ultima nerozie în materie de teribilisme care circulă online, pe YouTube şi din momeala căreia au muşcat destui până acum.

Foto: Daily Mail

Un american de 12 ani din Pittsburg îndură dureri cumplite din cauza arsurilor de gradul II cu care s-a ales după ce a experimentat "ultima nebunie" de pe YouTube, denumită "provocarea sare şi gheaţă".

Această nerozie se vrea a fi un "test de durere". Constă în aplicarea de sare pe piele, peste care se pune gheaţă. Combinaţia provoacă însă o reacţie chimică periculoasă, care arde pur şi simplu pielea aproape instantaneu.

Băiatul din Pittsburg a ţinut neapărat să experimenteze aceste senzaţii tari cu ajutorul fratelui său geamăn şi al unui prieten. El şi-a ars spatele, după ce fratele şi prietenul i-au pus sare în formă de cruce, peste care au presat gheaţă. Cu acest amestec, băiatul a stat vreo câteva minute, apoi a ajuns la spital cu arsuri grave, scrie Daily Mail.

El va trebuie să facă tratament toată vara, după cum i-au spus medicii, pentru a se recupera în întregime. Nu va putea sta afară dezbrăcat şi nici nu va putea înota.

Mama băiatului a luat atitudine şi a început o adevărată campanie de avertizare a tuturor părinţilor despre "reţeta" care circulă pe Internet, pentru ca niciun copil să nu mai păţească ce a păţit fiul ei.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
08 mar 02:27
Răspunde | Votează email 0 email
Una priceputa
Draga , nu are loc o reactie, ci o topire brusca a ghetii, prin care gheata absoarbe caldura si are loc o racire a pielii !
07 mar 22:07
...alt="" width="620" height="349" /> Citeşte şi Nebunie curată! Un puşti a experimentat “reţeta” de SARE CU GHEAŢĂ de pe YouTube şi s-a fript rău În...
01 iul 11:57
...au presat gheata. Cu acest amestec, baiatul a stat vreo câteva minute, apoi a ajuns la spital cu arsuri grave, scrie Daily Mail.Rtv Posted in ...
1
EUR
4.6662
RON
18 Jun
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H