NEBUNIE în Germania: Val de violuri comise de imigranţi GALERIE FOTO

Un număr tot mai mare de femei și fete tinere din Germania, atât localnice cât și din adăposturile de refugiați sunt violate, agresate sexual și refugiatele chiar forțate să se prostitueze de către solicitanții de azil de sex masculin, conform organizațiilor germane de asistență socială, care au informații la prima mână.

RomaniaTV.net
04 oct. 2015, 15:36

Gatestone Institute face bilanțul violurilor ultimelor trei luni comise de imigranții cantonați în adăposturile de refugiați.Multe dintre violuri au loc în adaposturile mixte de gen, acolo unde din cauza lipsei de spațiu, autoritățile germane forțează mii de imigranți sex masculin și feminin să împartă zonele de dormit și toaletele, potrivit stiripesurse.ro.

Condițiile pentru femei și fete în unele adăposturi sunt atât de periculoase, iar femeile sunt descrise ca „vânatul sălbatic” în luptă cu musulmanii prădători de sex masculin.  Multe victime se tem de represalii și păstrează tăcerea, spun asistenții sociali.

În același timp, un număr tot mai mare de femei germane în orașe din întreaga țară sunt violate de către solicitanții de azil din Africa, Asia și Orientul Mijlociu. Multe dintre infracțiuni sunt minimalizate de către autoritățile germane și mass-media naționale, aparent pentru a evita alimentarea sentimentelor anti-imigrație.

La 18 august, o coaliție de patru organizații de asistență socială și grupuri pentru drepturile femeilor a trimis o scrisoare de două pagini pentru liderii partidelor politice în parlamentul regional, în Hesse, un stat în partea central-vestică Germania, avertizându-i de înrăutățirea situației pentru femei și copii în adăposturile de refugiați.

Scrisoarea spune: „Afluxul tot mai mare de refugiați a complicat situația femeilor și fetelor de la centrul de primire în Giessen (HEAE) și filialele sale.

„Practica de a oferi cazare in corturi mari, lipsa de facilități sanitare separate, pe sexe, spații care nu pot fi blocate, lipsa de adăposturi sigure pentru femei și fete – pentru a numi doar câțiva factori spațiali – crește vulnerabilitatea femeilor și a copiilor în HEAE. Această situație se află în mâinile acelor oameni care atribuie femeilor un rol subordonat și tratează femeile care călătoresc singure ca „vânat sălbatic”.

„Consecințele sunt numeroase violuri si agresiuni sexuale. Primim, de asemenea, un număr tot mai mare de rapoarte de prostituție forțată. Trebuie subliniat:.. Acestea nu sunt cazuri izolate”.

„Femeile raportează că, la fel ca și copiii, au fost violate sau supuse agresiunilor sexuale. Ca rezultat, multe femei dorm în hainele lor de stradă. Femeile raportează în mod regulat că ele nu folosesc toaleta pe timp de noapte din cauza pericolului de viol și jaf. Chiar și în timpul zilei, simpla trecere prin tabăra este o situație îngrozitoare pentru multe femei (…) Aceste facilități trebuie să fie echipate astfel încât bărbații să nu aibă acces la sediile femeilor, cu excepția lucrătorilor de urgență și personalului de securitate”.

Suntem cel mai mare bordel din Munchen

Problema violurilor și agresiunilor sexuale în adăposturi de refugiați germani este o problemă la nivel național.

În Bavaria, femei și fete adăpostite la un adapost de refugiați în Bayernkaserne, o fostă bază militară în Munchen, sunt supuse la viol și prostituție forțată în fiecare zi, conform grupurilor pentru drepturile femeilor. Deși instalația dispune de camere de cămin separate pentru femei, ușile nu pot fi blocate și bărbații controlează accesul la facilitățile sanitare.

Aproximativ 80% dintre refugiații / migranții din adăpost sunt de sex masculin, conform Bayerischer Rundfunk, care raportează că prețul pentru sex cu solicitanții de azil de sex feminin este de zece euro. Un asistent social a descris adăpostul: ” Suntem cel mai mare bordel din Munchen”

Poliția a insistat că nu există nicio dovadă că violurile au loc, deși un raid de poliție cu privire la facilitate a constatat că agenții angajați pentru a asigura securitatea traficau droguri și arme și închideau ochii la prostituție.

Cazuri relevante

La 28 august, un tanar de 22 de ani solicitant de azil din Eritreea a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare pentru încercarea de a viola o femeie irakiană-kurdă în vârstă de 30 de ani, la un adăpost de refugiat în orașul bavarez Hochstadt. Sentința a fost redusă datorită eforturilor depuse de avocatul apărării, care a convins judecătorul că situația inculpatului la adăpost a fost fără speranță: „Pentru un an de acum el stă și se gândește la neant.”

La 26 august, un solicitant de azil în vârstă de 34 de ani a încercat să violeze o femeie de 34 de ani în spălătoria unui adăpost de refugiați în Stralsund, un oraș în apropiere de Marea Baltică.

La 6 august, poliția a relevat faptul ca o fată musulmană în vârstă de 13 de ani, a fost violată de un alt solicitant de azil într-o instalație de refugiați în Detmold, un oraș în partea central-vestică Germania. Fata și mama ei au fugit din patria lor pentru a scăpa de o cultură a violenței sexuale; cum s-a dovedit, omul care a violat fata era un compatriot.

Deși violul a avut loc în luna iunie, poliția a tăcut cu privire la aceasta timp de aproape trei luni, până presa locală a publicat povestea infracțiunii. Șeful poliției Bernd Flake a replicat că tăcerea a avut ca scop protejarea victimei. „Vom continua cu politica aceastade a nu informa publicul ori de câte ori sunt comise infracțiuni în adăposturile de refugiați”, a spus el.

Peste week-endul 12-14 iunie, o fată de 15 ani într-un adăpost de refugiați în Habenhausen, un cartier în nordul orașului Bremen, a fost violată în mod repetat de către alți doi solicitanți de azil. Adăpostul a fost descris ca o „casa ororilor” din cauza violențelor comise de bande rivale de tineri din Africa și Kosovo. Un total de 247 solicitanți de azil stau în adăpostul care are o capacitate de 180 și o cantină cu scaune pentru 53.

Femei germane violate

Între timp, a viola femei germane de solicitanții de azil a devenit un fapt banal. Institutul a selectat câteva cazuri doar din 2015, citate de stiripesurse.com.

La 11 septembrie, o fată de 16 de ani a fost violată de un bărbat rămas neidentificat: „om negricios vorbitor prost de  germană” aproape de un adăpost de refugiați în orașul bavarez Mering. Atacul a avut loc în timp ce fata mergea acasă de la gară.

La 13 august, poliția a arestat doi solicitanți de azil irakieni, in varsta de 23 si 19, pentru violarea unei fete germane de 18 ani în spatele unei școli în Hamm, un oraș în Renania de Nord-Westfalia.

La 26 iulie, un băiat de 14 ani a fost agresat sexual în interiorul baii unui tren regional in Heilbronn, un oraș în sud-vestul Germaniei. Poliția caută un bărbat „întunecat la piele” cu vârsta cuprinsă între 30 si 40 de ani care are „aspect arabe.”
De asemenea, la 26 iulie, un solicitant de azil tunisian de 21 de ani violat o femeie germană de 20 de ani, în cartierul Dornwaldsiedlung de Karlsruhe. Poliția a păstrat secretul violului până în august 14, când un ziar local a publicat povestea.

La 9 iunie, doi solicitanții de somalezi azil, în vârstă de 20 și 18 ani, au fost condamnați la șapte ani și jumătate de închisoare pentru violarea unei femei germane de 21 de ani în Bad Kreuznach, un oraș din Renania-Palatinat, decembrie 13, 2014.

La 5 iunie, un solicitant de azil de 30 de ani din Somalia numit „Ali S”, a fost condamnat la patru ani și nouă luni de închisoare pentru încercarea de a viola o femeie de 20 de ani din München. Ali anterior a ispășit o pedeapsă de șapte ani pentru viol, și a fost în libertate pentru doar cinci luni înainte a ataca din nou.

Pe 22 mai, un bărbat marocan în vârstă de 30 de ani a fost condamnat la patru ani și nouă luni de închisoare pentru încercarea de a viola o femeie de 55 de ani din Dresda.

Pe 20 mai, un tânăr (25 de ani) solicitant de azil senegalez a fost arestat după ce a încercat să violeze o femeie germană în vârstă de 21 de ani la Stachus, o piață mare din centrul orașului München.

La 16 aprilie, un azilant în vârstă de 21 de ani din Irak a fost condamnat la trei ani și zece luni de închisoare pentru violarea unei fete de 17 ani, la festivalul din orașul bavarez Straubing în luna august 2014.

La 7 aprilie, un azilant în vârstă de 29 de ani, a fost arestat pentru tentativă de viol asupra unei fete de 14 ani din orașul Alzenau.

La 17 martie, doi solicitanții de azil afgani în vârstă de 19 și 20 au fost condamnați la cinci ani de închisoare pentru viol „odioase” a unei femei germane de 21 de ani în Kirchheim, un oraș în apropiere de Stuttgart, la 17 august, 2014.

La 11 februarie, un azilant în vârstă de 28 de ani din Eritreea a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru violarea unei femei germane de 25 de ani în Stralsund, de-a lungul Mării Baltice, în luna octombrie 2014.

La 1 februarie, un azilant în vârstă de 27 de ani din Somalia a fost arestat pentru tentativă de viol în orașul bavarez Reisbach.

La 16 ianuarie, un imigrant marocan în vârstă de 24 de ani a violat o femeie de 29 de ani din Dresda.

Zeci de alte cazuri de viol și tentativă de viol – cazurile în care poliția caută autorii străini (poliția germană se referă adesea la ele ca Südländer, sau „din sud”) – rămân nerezolvate.