Nelson Mondialu’ loveşte din nou. De data asta, în direct

Nelson Mondialu', făcut celebru în urma postării pe youtube a unor filmuleţe în care dansează şi aruncă cu teancuri de bani prin casă, şi-a făcut numărul în direct la Kanal D, unde împreună cu moderatorul emisiunii au umplut studioul cu bani.

RomaniaTV.net
12 ian. 2012, 10:32
Nelson Mondialu’ loveşte din nou. De data asta, în direct

Nelson Mondialu’ a fost întâmpinat pe covorul roşu de mai mulţi „fani”, dar şi de Adrian Artene, moderatorul emisiunii. Amândoi au aruncat cu bani, iar vestimentaţia lui Nelson a fost una specială, cu pălărie, vestă şi lanţ de aur ce aminteau de personajul State din telenovele.

La fel ca în filmuleţe, Nelson s-a dat în stambă şi a început să facă în direct dedicaţii pentru toţi prietenii lui de care şi-a amintit.

Prin ploaia de bani, Nelson a povestit cum şi-a cunoscut soţia. La momentul cand s-a îndrăgostit de ea el avea 31 de ani, iar ea 14.

„Când mă vedea, fugea de mine, până am prins-o. Zicea mereu, uite vine ăla cu auru. Acum avem o familie fericită. Am doi copii, unu cu ea, altul cu o florăreasă. Aia e florăreasă, i-am dus un buchet de flori şi mi-a dat cu el în cap”, a povestit Nelson.