Nelu Ploieşteanu, dărâmat de durere după moartea băiatului său. A îmbătrânit dintr-o dată şi are mari probleme de sănătate

Nelu Ploieșteanu este un bărbat puternic, însă pierderea fiului său l-a dărâmat. Artistul nu poate să-şi revină din şoc, iar apropiaţii sunt foarte îngrijoraţi din cauza sa.

04 mai 2018, 16:24

Fiul Elenei și al lui Nelu Ploieșteanu a murit la doar 32 de ani după o lungă suferinţă.

„Tuturor ne este teamă pentru el. A îmbătrânit dintr-o dată şi nu arată bine deloc. El e bolnav de inimă de multă vreme, ia pastile, iar ce s-a întâmplat acum în familie l-a terminat. Toţi ne facem griji pentru el pentru ca nu cumva să nu păţească ceva. Doamne fereşte. Nu se ştie când va reveni să înceapă să cânte din nou”, au spus câţiva apropiaţi ai artistului, potrivit spynews.ro.

Fiul lui Nelu Ploieșteanu s-a născut perfect sănătos, dar un vaccin făcut greșit l-a lăsat paralizat pe când avea doar două luni.

„El, la o lună și jumătate, a făcut un vaccin, nu știu să vă spun ce vaccin, că era altă schemă atunci…, i-a făcut acel vaccin și-n două săptămâni n-a mai mișcat nici mânuțe, nici piciorușe… În momentul când i-a făcut acel vaccin, s-a înnegrit tot… n-am știut ce se întâmplă, l-am bătut pe spate, la funduleț, și-a revenit… dar impactul a fost atunci, nu știu cât a putut să stea așa, să nu oxigeneze creierul și… „, povestea în urmă cu ceva timp fosta soţie a lui Nelu Ploieșteanu.

Vezi şi: Mesajul tulburator scris de Nelu Ploieşteanu pe coroana fiului său

Nelu Ploieșteanu și fosta lui soție mai au patru fete.

Elena se ruga mereu pentru sănătatea copilului ei, care cântărea în jur de 30 de kilograme, sperând că într-o zi se va face bine şi va duce o viaţă normală. În urmă cu 4 ani, băiatul lui Nelu Ploieşteanu a fost la un pas de moarte din cauza unei banale răceli, însă a reuşit să trăiască.

„Mă dor şi mâinile şi mijlocul. Nu mă plâng. Nu m-am plâns niciodată. Nu vreau să-mi plângă nimeni de milă. Acest copil luptă de ani de zile şi eu să renunţ? Pe mine nu mă dezlipeşte nimic de Mihăiţă, doar moartea. La o lună şi jumătate medicii i-au făcut un vaccin şi la două săptămâni nu a mai mişcat nici mânuţe, nici picioruşe. În momentul în care i-a făcut vaccinul s-a înnegrit tot. Probabil atunci nu i s-a oxigenat bine creierul. După câţiva ani am mers să caut fişa, dar nu am mai găsit-o”, declara în 2014 Elena Ploieşteanu, la un post tv.