Nelu Ploieşteanu s-a supărat pe viaţă: „Vreau să mor”

Nelu Ploieșteanu a făcut o declarație șoc, iar apropiații săi au intrat în panică

RomaniaTV.net
13 oct. 2015, 10:51
Nelu Ploieşteanu s-a supărat pe viaţă: „Vreau să mor”

„Nu mi-am mai făcut de mult analizele. Vreau să mor liniştit. Fumez şi două pachete pe zi, conduc. Am venit de la Huşi la Bucureşti şi m-am întors şi nu am avut nimic. Te mai dor oasele, dar asta e normal. Nu mi-e frică de moarte. La un momenta dat, am aşa, nişte gânduri: „Doamne, dacă aş şti că pe lumea cealaltă îi găsesc pe cei care au plecat, m-aş duce acolo”, a declarat artistul la Antena Stars.

”M-am săturat de oamenii de aici. Cred că nepoţii, copiii şi nevasta sunt cei care mă iubesc cel mai mult. Sunt trist pentru că încerc să muncesc foarte, foarte mult. Am încercat să plec mai mult în ţară, pentru că nu-mi mai place viaţa în Bucureşti. La nivel de ţară, sunt divinizat, oamenii mă plac şi mă vor. În Bucureşti, dacă mergi să cânţi la o cârciumă, îţi dau o cafea la juma de preţ şi asta-i toată plata. Nu mai stau în Bucureşti, mă duc oriunde!”, a adăugat Nelu Ploieşteanu. Nelu Ploieşteanu a divorțat în urmă cu mai bine de un an, dar s-a împăcat cu fosta soţie. 

Nelu Ploieşteanu, desfiinţat de soţie. „Nu îşi vede copilul de un an…..”

Citeşte şi Nelu Ploieşteanu, acuzat de soţie că şi-a lăsat amanta gravidă. „Ia pastile de potenţă şi a lăsat-o gravidă..”