NENOROCIRE pe şosele din cauza vremii. Trei copii au fost LOVIŢI de un TIR

Trei copii au fost loviţi, luni, de un TIR în judeţul Ialomiţa, pe DN2A. La ieşirea din oraşul Ţăndărei, autotrenul a derapat din cauza carosabilului umed, a acroşat un taxi şi mai apoi a lovit trei copii care mergeau pe marginea drumului.

RomaniaTV.net
30 sept. 2013, 12:24
NENOROCIRE pe şosele din cauza vremii. Trei copii au fost LOVIŢI de un TIR

Trei copii cu vârste între 7 şi 11 ani au fost loviţi, luni, de un TIR în timp ce se întorceau de la şcoală. Micuţii au fost duşi de urgenţă la spitalul din Ţăndărei, ulterior doi dintre ei fiind transportaţi la Slobozia pentru investigaţii medicale amănunţite.

Potrivit România TV, pe DN2A circulaţia se desfăşoară în condiţii normale.

Alte două accidente, produse din cauza vremii au avut loc, luni la ieşirea din Piteşti. Un angajat de la Ambulanţa Argeş şi-a perdut viaţa şi un ofiţer de poliţie a fost rănit.

Citeşte şi: Vreme urâtă cu temperaturi scăzute, ploi, vânt şi lapoviţă. Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute şi pentru următoarele două săptămâni. În prima săptămână a intervalului vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an, urmând ca în a doua săptămână temperaturile înceapă să crească uşor.

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru opt judeţe din sud-estul ţării. Avertizarea întră în vigoare luni la ora 21.00 şi expiră miercuri noaptea. De asemenea, s-a emis şi cod galben de ploi pentru Banat, Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei.

 

Citeşte şi: Temperaturi la LIMITA ÎNGHEŢULUI în zilele următoare. Vezi PROGNOZA pentru DOUĂ SĂPTĂMÂNI