Nenorocire de Crăciun. Explozie într-un bloc din Bacău

Un bărbat a ajuns la spital, în urma unei explozii care a avut loc într-un bloc din Bacău.

RomaniaTV.net
25 dec. 2012, 13:34
Nenorocire de Crăciun. Explozie într-un bloc din Bacău

Un bărbat a ajuns la spital, marţi după-amiază, în urma unei explozii care a avut loc în apartamentul său dintr-un bloc din municipiul Bacău, pompierii stabilind că deflagraţia a fost provocată de scurgeri de gaze de la un aragaz defect.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, explozia s-a produs într-o locuinţă dint-un bloc situat pe strada Aprodu Purice din municipiul Bacău, ca urmare a scurgerilor de gaze de la un aragaz defect.

În urma deflagraţiei, proprietarul apartamentului, un bărbat de 53 de ani, a fost rănit, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău.

„La o primă evaluare medicală, victima exploziei a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial şi arsuri de gradul doi şi trei la faţă. Nu au existat alte persoane rănite, iar ca pagube materiale a fost distrusă uşa de la bucătărie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Andrei Grecu.

Explozia din blocul din Bacău, racordat la reţeaua centralizată de distribuţie a gazelor naturale, nu a fost urmată de incendiu, pompierii demarând o anchetă pentru a stabili cauzele deflagraţiei.