Nepoata lui Michael Jackson va cânta în România FOTO

Tanay Jackson, nepoata megastarului Michael Jackson, va fi prezentă la acest sfârşit de săptămână la Festivalul Internaţional de Muzică pentru Tineret "Crystal Stars Music Fest", alături de româncele Delia, Lora şi alţi 60 de tineri solişti din 12 ţări.

29 oct. 2013, 15:42
Nepoata lui Michael Jackson va cânta în România FOTO

Evenimentul muzical, ediţie „In memoriam Michael Jackson„, este organizat, în perioada 1 – 3 noiembrie, de Asociaţia MELLOS din Iaşi, în parteneriat cu ansamblul Palas, potrivit Agerpres.

La festival s-au înscris tinere voci din ţări precum Suedia, Malaezia, Croaţia, Italia, Ucraina, Japonia, Bulgaria, Republica Moldova, România etc, care vor trece printr-un proces complex de preselecţie. Concursului i se mai adaugă recitaluri ale unor vedete din muzica românească şi internaţională, prezentări de modă şi prestaţii ale unor grupuri celebre de gimnaşti şi dansatori experimentaţi.

Prima seară de festival se va încheia cu un recital al solistei Lora. Un concert incendiar va fi susţinut sâmbătă, de Delia Matache.

Momentul principal al Festivalului Crystal Stars Music Fest constituie o premieră europeană – recitalul al nepoatei lui Michael Jackson, talentata solistă Tanay Jackson, susţinut duminică, la finalul Galei Laureaţilor. Tanay Jackson, fiica lui Tito Jackson, fratele megastarului, este o artistă multivalentă: compozitoare, dansatoare profesionistă şi solistă în plină afirmare.

„La Iaşi, Tanay Jackson va intepreta cele mai recente hituri ale sale. Fire puternică şi independentă, cu o voce care aminteşte de celebra sa mătuşă Janet Jackson, Tanay Jackson a fost influenţată de sfaturile date de tatăl său, care are la activ peste 50 de ani de carieră muzicală, dar mai ales de cele ale unchiului său, care a încurajat-o să cânte”, se afirmă în comunicatul organizatorilor.

De asemenea, nepoata lui Michael Jackson vine la evenimentul muzical şi pentru susţinerea unei campanii de strângere de fonduri pentru copiii săraci din deşertul Chalbi, din nordul Kenyei. În acest sens, în seara de gală va avea loc un moment de muzică africană autentică.