Nesimţirea unei beizadele. Prins băut la volan, îi înjură pe poliţişti FOTO

Fiul unui om de afaceri din Târgu Jiu s-a gândit să le dea o lecţie poliţiştilor care l-au prins băut la volan. I-a fotografiat în sediul poliţiei, apoi a postat poza pe o reţea de socializare însoţită de grave injurii la adresa agenţilor.

04 aug. 2015, 08:19

Robert Dobre, fiului patronilor de la Hotel Europa, din Târgu Jiu, a fost oprit zilele trecute în trafic, de poliţiştii de la Rutieră, în timp ce mergea pe interzis, cu un Mercedes, în zona Paralela 45 din oraş. După experienţa trăită, Robert le-a lăsat, victorios, oamenilor legii, un mesaj jignitor pe pagina sa de socializare, ilustrat cu o poza din timpul întocmirii procesului verbal care-l viza, potrivit Gorj-Domino.

Citeşte şi Fiu de procuror, traficant de droguri. Beizadeaua a fost prinsă în flagrant

Poliţiştii Sorin Sanda şi Dragoş Popa au oprit, la Paralela 45, un şofer nărăvăş ce mergea pe sens interzis, aşa că l-au testat cu etilotestul, constatând o alcoolemie de 0,75 la mie, motiv pentru care l-au condus la sediul poliţiei. Acolo, tânărul a început să înjure, iar apoi la spital a refuzat recoltarea probelor biologice.

Ulterior, tânărul a postat pe internet o poza în care cei doi poliţişti întocmeau actele, în cazul său, în sediul poliţiei. Mesajul ataşat fotografiei spune multe despre copilul de bani gata, cunoscut de către autorităţi şi cu alte dependenţe ce cu greu se pot lecui: „Să mi-o sugeţi si voi şi copii voştri!!!”. După câteva ore, a şters fotografia. 

Citeşte şi Scandal între poliţişti beţi şi o firmă de pază, după ce oamenii legii au dansat pe mese într-un club