Nevoie disperată de bani pentru un băieţel de 7 luni. Lupta contracronometru pentru o şansă la viaţă

Greu de crezut că într-un trup de copil care abia a strâns 7 luni de viaţă se pot cuibări atâtea nimicitoare boli. Strigătul după ajutor din ochii lui Marinel vorbeşte mai mult decât toate durerile din lume.

12 iul. 2016, 16:02
Nevoie disperată de bani pentru un băieţel de 7 luni. Lupta contracronometru pentru o şansă la viaţă

E un copil cuminte, iubit de parinti si de fratior. Este mezinul casei, o familie saraca din Republica Moldova, nevoita sa porneasca acum pe drumul anevoios al strangerii de bani pentru viata lui Marinel cel mic.

Marinel este un baietel de numai 7 luni, care se lupta intre viata si moarte si are nevoie urgenta de un transplant de ficat, dar care depaseste cu mult posibilitatile familiei: 100.000 de Euro. Până acum, s-au strans 40.000 de euro si mai este nevoie de 60.000.

Medicii l-au suspectat, initial, de icter, o stare medicala obisnuita pentru nou-nascuti, insa abia la 3 luni, dupa efectuarea mai multor analize si a testelor imagistice a sistemului biliar, Marinel a fost diagnosticat cu o ciroza hepatica si atrezie biliara, o tulburare caracterizata prin dezvoltarea necorespunzatoare a cailor prin care bila este transportata de la ficat in intestinul subtire.

Ca sa aiba sanse de supravietuire, baietelul trebuie sa fie transportat de urgenta in strainatate si sa beneficeze de un transplant de ficat. În prezent, transplantul hepatic atinge o rată de supravieţuire de 90 %, dacă este efectuat până la 1 an.

Donaţiile pentru salvarea micutului pot fi facute in conturile bancare ale Asociatiei „Salveaza o inima”

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati pentru cine faceti donatia!