New York-ul va avea, de Halloween, CEL MAI MARE DOVLEAC din lume, de 922 de kilograme

Un artist a început vineri, la New York, să sculpteze în cel mai mare dovleac din lume, principala piesă dintr-o "grădină bântuită" care se deschide în acest weekend în grădina botanică a metropolei americane, în perspectiva sărbătorii de Halloween.

RomaniaTV.net
19 oct. 2013, 10:24

Imensul dovleac, transportat din Napa (California), cântăreşte 922 kg, iar Ray Villafane, sculptorul, a spus că va lucra non-stop la „grădina bântuită” cu dovleci sosiţi din Statele Unite şi Canada, care vor fi transformaţi în plante carnivore gigantice şi alte creaturi îngrozitoare.

Citeşte şi Amintiri de Halloween: Cum am fost lovit de un dovleac, iar o scară mi-a căzut pe faţă VIDEO

Şi alţi dovleci expuşi depăşesc greutatea de 500 kg. Anul trecut, expoziţia, foarte populară la New York, a trebuit să fie închisă mai devreme din cauza uraganului Sandy, informează Agerpres.

„Trebuie să sculptez cel mai mare dovleac din lume, nici nu mă puteam gândi la ceva mai frumos”, a spus Villafane, fost profesor, devenit acum câţiva ani sculptor profesionist de dovleci.

Citeşte şi Dovlecii din poveste au răsărit la Cireşu. Un bostan are 100 de kilograme VIDEO

La grădina botanică din New York sunt aşteptaţi în acest weekend circa 15.000 de vizitatori, veniţi să vadă expoziţia care va dura până pe 31 octombrie, sărbătoarea de Halloween.