New Yorkul a dat startul sărbătorilor de iarnă. Alec Baldwin și Kate McKinnon au aprinse luminile VIDEO

Luminile bradului de Crăciun de la Rockefeller Center au fost aprinse, o tradiţie care durează de opt  decenii în metropola americană.

02 dec. 2016, 11:06
New Yorkul a dat startul sărbătorilor de iarnă. Alec Baldwin și Kate McKinnon au aprinse luminile VIDEO

New York este cel mai grozav oraş din lume, avem acest pom minunat, îi avem pe Alec Baldwin şi toţi aceşti oameni dornici să stea în ploaie. Acesta este New York-ul! E toată lumea pregătită?

Luminile au fost aprinse de actorii Alec Baldwin și Kate McKinnon, care au acaparat atenţia în ultimul timp prin intervenţiile lor în programul Saturday Night Live. Şi nu cu orice show, ci cu parodiile din campania prezidenţală, în care i-au ironizat pe Donald Trump şi pe Hillary Clinton. La ceremonie a fost prezent, de asemenea, primarul oraşului New York, Bill de Blasio, potrivit România TV.

Citeşte şi Japonezii au creat un pom de Crăciun din aur în valoare de două milioane de euro

Bradul, care are 90 de ani şi 29 de metri înălţime, a fost adus din nordul statului New York. Instalaţia de lumini a fost aprinsă după un spectacol de muzică live.

Aproximativ 8 kilometri de cablu electric au fost necesari pentru a lega cele 50.000 de leduri. În vârful bradului a fost montată o stea împodobită cu 25.000 de cristale Swarowski, cu diametrul de trei metri.