NEXT STAR: Alisa Iancu i-a cucerit pe toţi în cea de-a patra ediţie a emisiunii

NEXT STAR: Cea de-a patra ediție din noul sezon „Next Star” și-a ales câștigătorul! Este vorba despre Alisa Iancu, fetița ce i-a uimit pe toți cu vocea ei.

06 apr. 2015, 07:59
NEXT STAR: Alisa Iancu i-a cucerit pe toţi în cea de-a patra ediţie a emisiunii

NEXT STAR: Alisa Iancu și-a ales o piesă a lui Michael Buble și nu a dat deloc greș! Se pare că melodia „Feeling Good” i-a adus acesteia victoria. Juriul a apreciat în mod deosebit prestația ei.

Ariana Moiescu are doar șase ani și vine tocmai de la Drobeta Turnu Severin. Așa am aflat că Arianei îi plac uniformele de jandarm! Pentru această seară a ales că cânte o melodie populară, spre încântarea juriului.

O altă concurentă ce a impresionat juriul și publicul în ceastă seară la „Next Star” a fost Cătălina Neacșu din Brașov.

Fetița de 13 ani are o voce puternică și a demonstrat din plin că poate oricând să devină un adevărat „Next Star”. Nu este primul ei concurs, căci puștoaica a reușit să câștige numeroase premii.

Mădălina a ales să interpreteze o melodie a cântăreței Pink, „Who Knew”, demonstrând astfel că are talent muzical din plin.

Show-ul „Next Star”, prezentat de Dan Negru, difuzat până acum duminica, va fi mutat joia. Schimbarea se va produce săptămâna viitoare, precizează paginademedia.ro.

Emisiunea de la Antena 1 a fost reprogramată în grila de primăvară a televiziunii, după numai trei ediţii ale noului sezon.

Prima emisiune „NextStar” din sezonul cinci, transmisă de Antena 1 în urmă cu trei săptămâni, a fost depăşită în audienţe de filmul „Curierul”, difuzat de Pro TV.

La nivel naţional, show-ul a fost urmărit, în medie, de 1,4 milioane de români pe minut. În acelaşi timp, pe Pro TV se uitau cu aproape jumătate de milion de români mai mult.