Nici Iohannis nu mai ştie exact cum şi-a cumpărat casele

A șasea explicație diferită pentru cele șase case ale sale – acest lucru a oferit Klaus Iohannis duminică seară, într-o emisiune televizată, demonstrând fie că încearcă să ascundă ceva, căutând diferite explicații pentru a-și justifica averea, fie că pur și simplu nu știe prin ce modalități și-a cumpărat cele șase case în Sibiu, potrivit stiripesurse.ro.

20 oct. 2014, 13:04
Nici Iohannis nu mai ştie exact cum şi-a cumpărat casele

După ce a afirmat că locuințele sale au provenit din meditații, din banii de la nuntă, din chirii, din prețul avantajos al pietei imobiliare din Sibiu sau din bani din vanzarile de blanuri, Klaus Iohannis a lansat o nouă explicație: a reușit să achiziționeze casele deoarece plățile s-au făcut în rate.

Klaus Iohannis a declarat că a cumpărat unul dintre apartamente de la statul român, la un preț mic, pe care l-a plătit „în rate, din salariul de profesor, fără meditații”. Candidatul ACL a mai încercat să-și justifice averea imobiliara vorbind despre „bani împrumutați de la prieteni pe care între timp i-am dat înapoi”.

Lui Iohannis i se reproșează de către ceilalți competitori electorali că niciuna dintre explicațiile sale nu este credibilă și că nu poate justifica cei peste 1.000 de metri pătrați detinuți în Sibiu.