Veste tristă a zilei, a murit la 51 de ani, la nici o săptămână după aniversarea zilei de naştere

Este doliu în fotbalul din România! Nicolae Argeșeanu a murit la vârsta de 51 de ani, la nicio săptămână după ce și-a aniversat ziua de naștere. Rudele, fanii și foștii colegi alături de care a avoluat pe terenul de fotbal i-au transmis câte un gând bun și au spus o rugăciune pentru sufletul său.

20 nov. 2018, 13:54
Veste tristă a zilei, a murit la 51 de ani, la nici o săptămână după aniversarea zilei de naştere

Nicolae Argeșeanu a decedat fulgerător în timp ce se afla în Germania, scrie monitoruldevrancea.ro. Culai, așa cum îi spuneau apropiații, a făcut infarct în urmă cu două zile, însă vestea tristă abia azi s-a aflat, titrează jurnaliștii de la monitoruldevrancea.ro. Fostul fotbalist era stabilit de ceva vreme în Kofferen, în Nordrhein-Westfalen.

Citeşte şi Doliu în televiziunea română. Prezentatoarea de la „Steaua fără nume” şi „Floarea din grădină” a murit

Pe pagina lui de facebook a fost felicitat de prieteni pentru sărbătorirea zilei de naștere, la 14 noiembrie. Inima i s-a oprit câteva zile mai târziu…

„A fost un super talent, lovea mingea cu ambele picioare, avea un metru și 69, dar avea o detentă extraordinară, care îi permitea să joace vârf de atac. A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Vrancei!”, mi-a spus fostul său coleg de echipă de la Unirea Focșani, Vasile Burgă. „Unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut Vrancea!”, scria, ieri, pe facebook despre Culai Argeșeanu, un alt mare fotbalist al Focșaniului, Ion Paraschiv.