Nicolae Dică, declaraţie surprinzătoare după a treia victorie în Europa League. Care este obiectivul FCSB

Nicolae Dică a comentat victoria obținută de FCSB pe terenul lui Hapoel Beer Sheva, scor 2-1, într-un meci din grupa G a Europa League.

19 oct. 2017, 19:55
Nicolae Dică, declaraţie surprinzătoare după a treia victorie în Europa League. Care este obiectivul FCSB

Nicolae Dică l-a lăudat pe Harlem Gnohere, autorul unei „duble” din poistura de rezervă.

„Nu suntem calificați, trebuie să mai facem trei puncte pentru a fi siguri de acest lucru. Băieții trebuie felicitați pentru jocul pe care l-au făcut în această seară. Am început meciul foarte bine, am avut ocazii de gol, dar după 30 minute cei de la Beer Sheva ne-au pus probleme. Ne-am retras prea mult în repriza a doua, dar prin introducerea Bizonului am reușit să marcăm și să ținem mai mult de minge. Am suferit pe final, știam că sunt periculoși pe benzi și aduc foarte mulți jucători în careu. Importantă e totuși victoria”, a declarat Nicolae Dică. 

Gigi Becali, reacţie INCREDIBILĂ după Hapoel Beer Sheva – Steaua 1-2 „A intrat un milion de euro în economia României!”

Antrenorul a explicat și raționamentul utilizării lui Tănase în atacul FCSB-ului, în detrimentul lui Gnohere: „Am vorbit cu Bizou, i-am explicat motivul pentru care nu e titular. Am ales să joc cu Tănase, un atacant mult mai mobil. M-am gândit că putem avea un rezultat pozitiv prin minutul 70 și să-l introduc atunci pe Gnohere. Totuși, el a intrat foarte bine, a reușit să marcheze două goluri și a dat dovadă de foarte mult profesionalism. Orice jucător își dorește să joace foarte mult. Dar dacă joci 20 de minute și îți ajuți echipa să câștige, e mai bine decât să joci 90 de minute și să nu faci nimic”.

FCSB e cu un pas în primăvara europeană, dar Dică e conștient că adevăratul obiectiv e cucerirea celui de-al 27-lea titlu de campioană.

„Obiectivul nostru principal este să câștigăm campionatul. Trebuie să fim concentrați, să intrăm cu aceeași atitudine și să jucăm la fel cum am făcut-o în această seară.  E greu să ajungem în finala Europa League, momentan vrem să intrăm în primăvara europeană. Sper ca în cel scurt timp o echipă românească să ajungă într-o finală europeană”, a mai spus Nicolae Dică.