Nicolae Dică, prima reacţie după Viktoria Plzen-FCSB 2-0. Unde au fost problemele

FCSB a pierdut în Cehia, cu Viktoria Plzen, scor 0-2, un meci în care Nicolae Dică a utilizat jucători pe care i-a folosit mai puţin în acest sezon.

23 nov. 2017, 20:40
Nicolae Dică, prima reacţie după Viktoria Plzen-FCSB 2-0. Unde au fost problemele

Nicolae Dică a explicat eşecul din Cehia: „Ştiam că o să avem un meci greu. La 0-0 ne-am creat câteva ocazii de a marca.  Am avut probleme pe faza defensivă, nu am câştigat dueluri aeriene şi cei de la Plzen au reuşit să marcheze două goluri şi aşa s-a scris istoria meciului. Nu am vorbit cu băieţii în vestiar. Niciodată nu vorbesc cu jucătorii în vestiar după meci„, a declarat Dică la PRO X.

Citeşte şi Gigi Becali, reacţie incredibilă după eşecul cu Plzen din Liga Europa

Tânărul antrenor a împărţit dreptatea la faza din minutul 52, atunci când Alibec şi Bălaşa s-au luptat pentru minge la o lovitură liberă: „Am spus să bată Bălaşa pentru că era o lovitură liberă pentru un fundaş de picior drept şi de asta i-am spus să-l lase pe Bălaşa„.

FCSB joacă pentru primul loc în ultima etapă din faza grupelor, iar Dică vorbeşte frumos despre Lugan: „Despre cei de la Lugano s-a spus că sunt slabi, că nu o să facă nimic, dar iată că i-au încurcat pe ceilalţi (n. red – pe Hapoel Beer Sheva). Am pierdut două jocuri consecutiv, dar jucătorii trebuie să aibă încredere în ei. Eu consider că am jucători cu caractere puternice şi sunt sigur că vor face o partidă bună cu Astra în campionat. Ne aşteaptă un meci greu în campionat, cu Astra, iar obiectivul e câştigarea campionatului şi de asta am lăsat mai mulţi jucători acasă. Trebuie să câştigăm cu Lugano„, a mai spus tehnicianul vicecampioanei.