Nicolae Guţă, probleme grave de sănătate după ce şi-a tăiat din stomac. Ce se întâmplă cu manelistul

Nicolae Guță nu este în cea mai bună formă a lui. Iar asta pentru că, după ce și-a făcut operația de micșorare a stomacului, în mare secret, au apărut alte probleme de sănătate pe care, acum, încearcă să le țină sub control.

25 oct. 2017, 08:19
Nicolae Guţă, probleme grave de sănătate după ce şi-a tăiat din stomac. Ce se întâmplă cu manelistul

A slăbit 40 de kilograme şi susține că nu a mâncat săptămâni întregi, ci a băut multe fresh-uri, scrie spynews.ro. În realitate, ne-a dezvăluit un apropiat de-al celor doi, Guță a apelat la cea mai ușoară metodă de a slăbi. Mai exact, și-a tăiat stomacul, în mare secret, acum mai bine de un an, taina lui fiind cunoscută, la acea vreme doar de Cristina. Și, evident, apoi a ținut și regim, mai ales că, altfel, așa cum i-au spus și medicii, ar fi putut să pățească ceva.

Citeşte şi Nicoleta Guţă, bătută şi umilită în noaptea nunţii

De ceva vreme încoace, însă, manelistul este nevoit să înghită medicamente cu pumnul, toate legate de problemele pe care le are cu tensiunea. Și, mai mult decât atât, spun sursele, Nicolae Guță, la ultimul control medical la care a fost, i s-a explicat, negru pe alb, că dacă uită de pastile și dacă nu își schimbă radical regimul de viață, lucrurile s-ar putea înrăutăți mai mult decât își poate imagina.

Susține că mănâncă sănătos

„Mâncam totul la gratar, mai scapam și la câte-un covrig și doi-trei cartofi pai”, explica Guță acum ceva vreme. „Fac zilnic 100 de flotări și 100 de abdomene. Într-o lună, pot da și 15 kilograme jos dacă nu mănânc pâine și carne de porc. Cartofii și pâinea sunt moartea”, a mai spus manelistul. De fapt însă, el ținea regim și se hrănea cu fresh-uri pentru că nu prea mai avea stomac… Iar acum, cu siguranță, va fi nevoit să renunțe și la cafea sau energizante…