Nicolae Guţă, tată pentru a 12-a oară. Soţia lui ar fi însărcinată în cinci luni

Nicolae Guță și Cristina sunt în culmea fericirii după ce au aflat că vor deveni părinți. Se pare că cei doi vor avea un băiețel, iar acesta ar fi al 12-lea copuil al manelistului, în cazul în care unul dintre ei confirmă sarcina.

02 nov. 2018, 10:51
Nicolae Guţă, tată pentru a 12-a oară. Soţia lui ar fi însărcinată în cinci luni

„Da, Cristina a rămas însărcinată. Se simte bine, doar că e mai nervoasă în ultima perioadă. Dar, oricum, acum, Guţă îi permite orice, o răsfaţă, e mai fericit ca niciodată’, a spus un apropiat al celor doi, pentru wowbiz.ro.

Citeşte şi Beyonce de România, mesaj sfâşietor după ce a ajuns pe mâna medicilor. „Ţie îţi mulţumesc, Doamne, pentru că mereu mă ridici”

Cristina îi va mai dărui lui Guță un băiețel. Aceasta însărcinată în 18 săptămâni, iar gândul că va avea un alt băiat l-a bucurat enorm pe manelist, care i-ar fi promis soției că nu îi va mai cere să facă un al doilea copil. Zilele trecute, Nicolae Guță a avut prima reacție după ce Florin Salam a fost bătut în Italia. „În ce timpuri am ajuns, băi fraților! Doamne ferește de astfel de evenimente!’, a declarat Nicolae Guță