Nicolae Mitea: „Andreea se enerva şi când o spălam pe spate”

Andreea Tonciu şi Nicky Mitea au ajuns din nou la despărţire. 

22 sept. 2014, 21:42
Nicolae Mitea: „Andreea se enerva şi când o spălam pe spate”

În timp ce Andreea îi reproşează faptul că s-a schimbat foarte mult în ultimele luni, Mitea spune că încă o iubeşte pe brunetă şi susţine, la rândul lui, că nici ea nu stă prea bine cu nervii.

„N-aş fi vrut să ajung în această situaţie. În momentul de faţă nu mai suntem într-o relaţie. Ţin la ea şi nu am uitat-o. O enerva şi când o spălam pe spate. Dacă nu lăsam eu de la mine, nu apucam şase ani”, a declarat acesta, în emisiunea „Un show păcătos”.

Despărţire ŞOC în showbizul din România. ADIO în loc de NUNTĂ

După îndelungi insistenţe din partea psihologului Nicoleta Vsscan, şi Andreea a recunscut că-l mai iubeşte pe fotbalist.

„Nu pot să neg că şi din partea mea mai sunt sentimente faţă de el. Noi ne-am despărţit din alte motive, nu că nu ne mai iubeam. M-am simţit iubită de Nicky. Îmi e dor să merg cu el într-o vacanţă. S-au întâmplat foarte multe lucruri frumoase între noi doi, dar nu vreau să îmi mai amintesc de ele. Aş avea să-i reproşez comportamentul lui din ultimele şase luni. S-a schimbat foarte mult. Şi eu m-am schimbat în acest timp, eram foarte nervoasă şi mă enervam din orice”, a recunoscut şi ea, spăşită.

Nicolae Mitea, DEVASTAT după despărţirea de Andreea Tonciu