Nicolae Robu a interzis manelele pe domeniul public. Sunteţi de acord cu măsura? VOTAŢI AICI

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a iniţiat un sondaj de opinie pe Facebook, după ce a interzis difuzarea de manele în spaţiul public. El întreabă cetăţenii dacă sunt de acord cu măsura lui. RomaniaTV.net vă invită să vă exprimaţi propria opţiune în sondajul de mai jos.

RomaniaTV.net
27 nov. 2019, 13:29
Nicolae Robu a interzis manelele pe domeniul public. Sunteţi de acord cu măsura? VOTAŢI AICI

”Ieri am interzis interpretarea/difuzarea de manele în aer liber pe domeniul public în Timişoara, precum şi dedicaţiile conexe. Evident, iubitorii genului şi dedicaţiilor binecunoscute aferente îşi pot continua delectarea pe proprietăţi private, respectiv în spaţii publice închise, fără a-i obliga şi pe neiubitori să fie parte la spectacolul lor”, a scris Robu pe Facebook.

Doar în prima oră de la postare, Robu a primit 250 de comentarii în care unii consideră măsura discriminatorie, iar alţii îl susţin.

Nicolae Robu şi-a anunţat angajaţii, într-o notă internă, că „se interzice folosirea pe domeniul public al Municipiului Timişoara, în aer liber, a grătarelelor, proţapurilor şi altor ustensile de gătit cu foc deschis, generatoare de fum şi degajatoare de mirosuri de bucătărie de intensităţi deranjante”.

Cei care nu respectă dispoziţiile primarului riscă „sancţionarea drastică (…), inclusiv a persoanelor cu funcţii de conducere în structurile implicate”.

Citeşte şi: Oraşul din România unde au fost interzise grătarele, manelele şi dedicaţiile