Nicole Cherry, primele declaraţii despre iubit. Cu ce se ocupă bărbatul din viaţa ei VIDEO

Nicole Cherry a acordat primele declaraţii despre iubitul său. Ea şi Florin Popa trăiesc o frumoasă poveste de iubire.

04 dec. 2018, 07:09
Nicole Cherry, primele declaraţii despre iubit. Cu ce se ocupă bărbatul din viaţa ei VIDEO

Nicole Cherry a făcut declaraţii despre actualul ei iubit, Florin Popa, cel care i-a furat inima de o bună perioadă de timp, scrie viva.ro.

„Sunt într-o relaţie, dar nu îmi creez aşteptări, nu îmi fac planuri prea departe. Încerc să mă ţin cu picioarele pe pământ, să mă bucur de fiecare moment. Aşa e mult mai bine, şi pentru mine şi pentru el. Efectiv aşa e mai bine, pentru noi ca şi relaţie. Ne vedem cât de des putem.

Citeşte şi Andreea Antonescu a văzut moartea cu ochii. S-a urcat în maşina unui şofer legat la ochi

El este foarte ocupat, la fel sunt şi eu şi încercăm să avem o balanţă. Nu cred în chestia asta, că văzutul în fiecare zi e sănătos. E bine să ni se mai facă dor. El are 28 şi eu 20 de ani.

Mie oricum mi se spune des că sunt foarte matură, şi mă bucur pentru chestia asta. Am mai avut relaţii anterioare şi vârsta asta atunci când vine vorba de partenerul meu e ideală, să fie puţin mai matur decât mine. Bărbaţii oricum se maturizează mult mai greu. Eu văd vârsta ca pe un avantaj.

Da, aşa s-a întâmplat. (n.r.tatăl ei i-a făcut cunoştinţă cu actualul iubit). (…) Îmi place că e matur, că e sigur pe el, pe ceea ce face şi chestia asta îmi dă şi mie o siguranţă. Se gândeşte foarte mult la afacerea lui, e independent.”, a declarat cantăreaţa.