Nicole Cherry, despre viitorul IUBIT: „Eu îl aştept pe Dominic. O să fie soţul meu. Îl iubesc!”

Nicole Cherry se numără printre cele mai apreciate cântăreţe din ţară. Pentru că are doar 17 ani, se pare că Nicole Cherry nu se gândeşte nici în ruptul capului la o relaţie amoroasă. 

RomaniaTV.net
14 aug. 2015, 08:35

Nicole Cherry este elevă în clasa a XI-a şi îmbină perfect şcoala cu muzica. În timpul liber, artistei îi place să înoate, să meargă la echitaţie sau să vizioneze filme.

Aflată recent la o lansare de film, Nicole Cherry a oferit un interviu în exclusivitate pentru Libertatea.ro, în care a vorbit despre viaţa sa personală şi despre adevăratul motiv, pentru care încă nu are niciun iubit.

 „Cireşica” s-a copt frumos. Cele mai sexy fotografii cu Nicole Cherry FOTO

„Sentimental? Nu am ce să spun aici. Tot de Justin Bieber îmi place, nu am pe cineva şi nici nu cred că voi avea foarte curând, eu încerc să mă concentrez foarte bine pe cariera mea, pentru că îmi doresc să ajung să iau premiul Grammy şi trebuie să muncesc foarte mult şi să nu mă gândesc la alte lucruri.

Admiratori sunt, orice fată are, până la urmă, admiratorii ei. Şi dacă mă abordează un băiat, înţeleg în momentul în care vrea să aibă ceva cu mine şi încerc uşor, din comportamentul meu, să îi dau de înţeles că nu vreau. Până acum nu am fost îndrăgostită şi vorbesc foarte sincer, pentru că, până la urmă, nu e nimic de ascuns în chestia asta.

Le-am spus că eu îl aştept pe Dominic! Când o să crească mare, o să fie soţul meu. Îl iubesc, este absolut adorabil, este un copil foarte frumos şi o să aibă foarte multe admiratoare”, a declarat Nicole Cherry.

Citeşte şi  Nicole Cherry, DEZVĂLUIREA MOMENTULUI despre copilul Antoniei şi al lui Alex Velea