Nicole Cherry face dezvăluiri intime: „Plăcerea mea vinovată este…”

Nicole Cherry, adolescenta de doar 14 ani care a devenit una dintre cele mai apreciate cântăreţe din România, este sub stricta supraveghere a tatălui său, care o vrea a fi responsabilă.

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 10:56
Nicole Cherry face dezvăluiri intime: „Plăcerea mea vinovată este…”

De curând, Nicole Cherry a lansat o nouă piesă cu un nou videoclip de senzaţie, în care se poate observa că este o domnişoară în toată regula şi că a crescut într-un mod frumos.

Nicole Cherry a mărturisit pentru SpyNews.ro că i-a fost greu când a descoperit succesul la o vâstă atât de fragedă, dar a avut înţelegere şi a reuşit să gestioneze lucrurile foarte bine. Mai mult, cântăreaţa susţine că nu a avut certuri cu părinţii în ceea ce priveşte dorinţele sale. De asemenea, artista a dorit să puncteze că între ea şi Antonia s-a legat o prietenie frumoasă şi foarte sinceră.

Nicole Cherry, îmbrăcată sumar. Uite-o cât de BINE arată în COSTUM de BAIE

„Viaţa înseamnă toate stadiile ei, iar de la copilărie se trece la adolescenţă, exact unde mă aflu şi eu. Sunt şi acum acelaşi copil pentru părinţii mei. În plus, voi avea tot timpul un suflet de copil, nu mă grăbesc să cresc, dar e un lucru normal care se întâmplă inevitabil.

Să fii star la 14 ani a fost greu la început, dar mă bucur că am reuşit să intru în această industrie frumoasă destul de devreme, astfel încât să pot învăţa tot ce e necesar pentru dezvoltarea mea ca artist. Nu voi renunţa niciodată la sprijinul părinţilor mei, cum sunt sigură că nici ei nu vor înceta să mă susţină.

Îmi ştiu limitele, cred că sunt destul de echilibrată când vine vorba de cerinţele mele către ei, aşa că nu avem această problemă.

Muzica ne-a apropiat. Mereu îmi spune: „Fii curajoasă şi vei reuşi întotdeauna!”. Plăcerea mea vinovată e Justin Bieber. Lucrez la o nouă piesă care sper că va păstra vara şi căldura în sufletele celor care mă ascultă şi cărora le mulţumesc enorm pentru asta”, a declarat Nicole Cherry.

Citeşte şi  Nicole Cherry, despre viitorul IUBIT: „Eu îl aştept pe Dominic. O să fie soţul meu. Îl iubesc!”